Niet ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen. Snap er niks van.

Boekjes besteld en gekregen,goed toch!!

Goed geregeld

Ziet er goed uit

Het is zoals het eigenlijk had verwacht.

Helaas niet goed

Wij hebben in het verleden vaak instructieboekjes besteld van Mazda. Nu heb ik deze weer besteld maar zijn het onderhoudsboekjes. Hier kunnen we helaas niets mee. En de instructieboekjes zijn niet meer te bestellen helaas.

Prettig en fijn dat je de boekjes bij jullie kunt kopen. TOP

Gelukkig nu kan ik alles goed instellen .

Gewoon goede kopie van het orgineel.

Eerste ervaring met deze website. Tegenwoordig wordt bij aankoop van nieuwe campers zelf geen originele handleidingen meer bijgeleverd door dealers! Heb van een Citroën Jumper een handleiding aangeschaft en ziet er netjes uit, jammer dat de inhoud zwart-wit wordt afgedrukt. Maar wel netjes ingebonden. Ben dus tevreden.

Zoals gevraagd ook geleverd

Helemaal super

"Autoboekjes.NL" op de achterkant - erg onhandig

We hadden een nieuw onderhoudsboekje besteld. Helaas stond op de achterkant groot "Autoboekjes.nl". Dat vonden wij erg jammer.

Simpel - leveren wat besteld is en op tijd - prima

goed, geleverd wat besteld is dus en op de afgesproken datum

Nette boekjes, snelle levering

Onderhoudsboekje en serviceboekje zien er keurig uit. Boekjes zijn netjes binnen een paar dagen geleverd.

Goed geregeld

Mijn ervaring dat ik het aan bevelen aan iemand anders

top

Gisteren niet ontvangen !

Tijdig besteld. Vandaag auto naar de garage ivm beurt. Helaas heb ik het onderhoudsboekje niet ontvangen.. Fout kan ook liggen bij DHL maar dat weet ik niet. Hopelijk wordt het boekje vandaag nog afgeleverd.

Tot op heden niks ontvangen

Heb bestelling gemaakt maar tot op heden niks ontvangen . Heb nog niet gereageerd vanwege drukte feestdagen . Groet Lindtsedijk 3 2995xl Heerjansdam . ( handleiding tesla model 3)

prima bedrijf

Instructie boekje Seat Arona besteld en zeer snel geleverd. Prima

Precies wat beloofd werd.

Zie eerder

niet goed

verkeerde boekjes geleverd goede nog steeds niet ontvangen

zeer correct

bestelling geplaatst en bijna onmiddellijk te weten wanneer levering - wat dan ook heel correct was

Snel en goed ,Duidelijk .

Snelle en correcte levering

Bestelde twee autoboekjes en had deze binnen twee dagen in de bus. De bestelde boekjes zien er exact hetzelfde uit als de originele boekjes.

Niet origineel maar kopie

Het boekje is slecht leesbaar. Het betreft een kopie op gerecycled papier met lichte, soms gestreepte, druk. Hierdoor onvoldoende leesbaar!

Super klantvriendelijk

Heel positieve ervaring met klantcontact. Veel aandacht voor wat de klant wil. Voorbeeld voor veel andere bedrijven.

Product laat ontvangen

Sinds dinsdag 28 december 2021 besteld en product is pas op 3 januari 2022 ontvangen. Misschien moeten jullie met een andere vervoerder in zee gaan i.p.v. met PostNL

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen