Boekje voldoet aan mijn vraag

Uitstekend, snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

netjes

netjes geleverd en ook nog redelijk vlot ondanks de feestdagen

Te duur voor de geleverde kwaliteit/papierdikte

Het gemak is niet overtuigend genoeg. De printkwaliteit is ver onder originele boeken, de prijs is nagenoeg gelijk als we bij de dealer bestellen.

Zeer snelle levering

Heb het nog niet ontvangen .

Lastig heb het boekje nog niet ontvangen. Maar de enquête is er wel al . Is erg voorbarig vind ik

Slecht

Ik heb nog geen boekje ontvangen!

Nog niks ontvangen.

Heb de boekjes nog niet ontvangen. Misschien met de feestdagen te maken. Daarom kan ik het nog niemand aanbevelen.

Mooi duidelijke instructie boekje

Snel bezorgd en goed verpakt.

Hartstikke mooi boekje, veel schrijfruimte

Ik ben bijzonder tevreden over de boekjes die ik besteld heb. Het ziet er allemaal heel netjes uit en biedt veel meer schrijfruimte dan het origineel wat bij mijn auto zit. Erg handig voor de mensen die zelf hun onderhoud doen en niet alleen dealerstempels hebben. Het onderhoudsboekje biedt ruimte voor 12 APK's, meerdere winterinspecties, zomerinspecties en onderhoudsbeurten waarbij je allerlei zaken kunt aanvinken die je vervangen / gerepareerd / bijgevuld hebt. Bij elke beurt zit dan ook nog een pagina voor notities. Half sterretje er vanaf omdat er "word" staat in plaats van "wordt" aan het begin van het boekje. Krijg je toch een minder professioneel gevoel van.

Supersnelle levering van het gewenste boekje

Supersnelle levering van het gewenste boekje

top

Goed ik ben tevreden met levering goed bezig.

Perfecte service!

Duidelijke manier van bestellen, geleverd binnen enkele dagen. Ondanks de feestdagen hartstikke snelle levering.

Prima kopie, snel geleverd!

Heb ik nog niet ontvangen

Heb ik nog steeds niet ontvangen

ben dik tevreden

Nieuwe auto gekocht waar geen Nederlandsche handleiding bij zat. Toen op de computer gekeken en kwam uit bij Autoboekjes. Merk en type ingevoerd en kwam uit bij het goede boekje. Prijs vond ik wel hoog maar een goede Nederlandsche handleiding vond ik wel belangrijk en besteld. Ben nu goed tevreden met hetgeen ik gekregen heb.

Duidelijk boekjes

Gewoon goed geregeld en geen verzendkosten dat vind ik belangrijk

Super snel

Dat ik mijn boekje zo snel zou hebben tussen Deze feestdagen had ik niet verwacht. Nogmaals het is een goed bedrijf dat zo snel voor zijn klanten zorgt,daarom Super goed En dank u wel voor een keurig boekwerk. Antoon Coolen

Ziet er goed uit

Wat ik er van verwacht had

Het had evt een iets groter formaat mogen hebben

Mooie boekjes

Ondanks de drukte van de feestdagen, zijn de boekjes snel geleverd. Nette complete boekjes en beschrijving.

Snelle levering prima produkt

Goede website. Snel geleverd en het product is prima. Ziet er mooi uit. Ik ben er blij mee.

zoals altijd uitstekend geholpen en vlot geleverd, ook in de drukke decembermaand

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen