Goed en snel geleverd

Het boekje voldoen aan verwachtingen .alleen zijn sommige afbeeldingen niet helemaal duidelijk afgedrukt maar het gene wat gezien moet worden kan je wel zien .

Niet verwacht gewoon goed

Waar voor geld.

Ondanks kerstdrukte binnen 4 werk dagen geleverd. En origineel Nederlandse gebruiksaanwijzing fiat ducato.

Service na betaling netjes en zoals verwacht

Snel klaar

Ondanks de grote drukte ivm de feestdagen ontving ik het bestelde boekje binnen 3 dagen!

Prima artikel, en snel bezorgd, top!

Voor herhaling vatbaar!!

Prima boekjes, en snel geleverd!

De boekjes werden snel geleverd, en geen namaak gekopierd, gewoon netjes!

Verkeerd boekje ontvangen het was een boekje voor een garage ik wilde het boekje voor de gebruiker.

Snel leveren

Goed service

Doen wat ze beloven

Snelle levering. Goede communicatie. Goed verpakt.

dd

nn

Altijd prima voor elkaar !

Altijd prima voor elkaar !

Snelle levering voor een nette prijs

Ik bestel hier regelmatig handleidingen. Altijd oké.

zeer aangenaam

de besteld product werd snel geleverd en netjes ingepakt in een nieuwe staat,chapeau.

kan er altijd op vertrouwen

Doe al jaren boekjes bestellen en altijd goed!

Conform afspraak

Boven verwachting. Leveren vlot wat ze beloven. Denken mee en komen geheel vrijblijvend met aanvullende suggesties

Goed verzorgde uitgave van gebruikershandleing!

Blij mee

Snelle verzending

Snelle verzending, netjes aangeleverd.

Heel fijn dat je van een toch wat oudere auto een autoboekje kunt krijgen. Autoboekjes.nl heeft gedaan wat ze beloofd hebben, dus een tevreden klant.

Uitstekend en goedkoop!

Als ik dit zelfde boekje bij de garage had gekocht was ik aanmerkelijk duurder uit!

Super handig.

M, Ik ben er erg blij mee,want ik heb er al meerdere dingen uit gehaald en ontdekt hoe het werkt.

Overzichtelijk en duidelijk

Bijzonder netjes uitgevoerd en overzichtelijk om in te vullen

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Precies wat ik zocht.

Daar mijn auto een import uit Italië is en ik geen Italiaans lees zijn de boekjes van AUTOBOEKJES een uitkomst.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen