Precies wat je mag verwachten. Een handleiding voor je auto

Precies wat je mag verwachten. Een handleiding voor je auto

Oké

Helemaal suoer

Heel goed aangezien de eerste bestelling niet is overgekomen en waarschijnlijk nog bij Post.nl ergens ligt. Is er nu een tweede zending naar ons gestuurd en due hebben wij gelukkig ontvangen. Goeie service vriendelijke eb begripvolle meneer Freek.

Snelle levering , precies wat ik wilde hebben.

Prima.

prima service

snelle en goede service en levering

correcte en vlotte afwikkeling .wordt op de hoogte gehouden van de voortgang in de bestelling.Blij met prima fiesta instructieboekje.

Super handige dienst

Ik heb een tweedehands Suzuki Sx4 gekocht waar de handleiding bij ontbrak. Nu heb ik weer een nieuw exemplaar waar dankzij de service van Autoboekjes.nl

Nvt

prima geregeld

mijn ervaring is was goed, alles is correct af gehandeld.

Kon niet beter

Precies het boek dat ik verwacht had. Goed verpakt. Onbeschadigd ontvangen.

Uitstekend geholpen

Na een fout van mij door en verkeerd boekje te bestellen werd dit soepel en zonder problemen rechtgezet door Autoboekjes.nl Top..

Goed en een prima boek precies wat ik nodig had

Klantgerichte service en ook de aftersale is OK.

Bij de aankoop van onze 2 jr oude Kia ontbraken het instructieboekje en een onderhoudsboekje. We werden verwezen naar internet waar deze boekjes kunnen worden gedownload. Dat is geen optie, zeker niet voor het instructieboekje dat ruim 500 pagina’s groot is. Via Autoboekjes.nl de boekjes besteld en binnen enkele dagen in huis. Toen ik via de dealer alsnog een instructieboekje kreeg, mocht ik bij Autoboekje.nl gewoon retourneren. Contact daarover verliep plezierig.

Snelle en correcte levering

makkelijk bestellen

duidelijke site en keurig geleverd

Top service,

Vlotte service, handboek was snel geleverd.

Heel goed en snel bezorgt

Ga zo door.

Helemaal goed.

Goed geholpen na telefonische kontakt, allen de foro`s zijn niet duidelijk te lezen.

Prima Webside.

Overzichtelijke site en goed product geleverd.

Het geleverde instructie boekje is van heel goede kwaliteit. Toen ik later een telefonische vraag had over een audio boekje ( helaas niet te leveren) werd ik heel correct en uitgebreid te woord gestaan.

Handig

Ik had een Duitstalige handleiding bij mijn ford c-max, niet echt handig met bepaalde instellingen, dus bij Autoboekjes.nl de Nederlandstalige handleiding besteld! Binnen een week geleverd in handige boekvorm en makkelijk mee te nemen en goede kwaliteit! Echt een aanrader

Prima geregeld

Snel het instructieboekje voor mijn Saab ontvangen.

Ik ben zeer tevreden.

goed omschreven

prettig om in te zien

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen