Verzending prima, dikte papier verschrikkelijk dun

Verzending prima , maar helaas is het papier verschrikkelijk dun en zal geen lang bestaan hebben gezien dit een handleiding boekje betreft die men vaak zal gaan gebruiken. Er wordt in de advertentie wel de papier dikte vermeld, maar voor een leek is men niet bewust van hoe dun dit is. En dit boekje staat in geen enkele vergelijking met een origineel boekje van de dealer

Na een paar dagen de gevraagde handleiding ontvangen.

Prima service!

Snelle service!!

Uitstekdnd

Nvt

Levering kan wat sneller.

Levering kan wat sneller,voor de rest prima service.

Net zo goed als het origineel

Voor een schappelijke prijs toch het nederlandstalige instructie boekje bij mijn importauto

Papier dun

100%

Is goed bevallen.

Is prima ontvangen Vluchtig door gekeken ziet er goed uit.

Goed product, snelle levering

Snelle en goede service

Mijn ervaring is zeer correct

Mijn ervaring is dat ik zeer correcte omschrijving heeft gehad hoe ik het moest doen .

Net aan voldoende

Valt tegen symbolen slecht te lezen

Prima geregeld

Besteld snel verstuurd

Gewoon netjes en goed

Alles verlopen zoals verwacht

Super goed en snel geleverd

Boekje was goed verpakt, zag er goed uit en was snel geleverd.

Helaas het verkeerde boekje aangevraagd/gekregen. Opnieuw aangevraagd.

Nog geen waardering mogelijk.

Boekje ziet er netjes uit

Goed alternatief voor het origineel

Snelle reactie en correcte levering

We zijn tevreden met het hele verloop van bestelling tot en met levering.

English manual

As an English ex-pat motorist in the Netherlands the service was invaluable to me. The service was fast and professional and I am 100% satisfied. I highly recommend it to anyone who prefers a manual in their native language or needs a replacement manual.

Goed.

Prima en goede service

Ik heb een goede ervaring met een prima service met dit bedrijf. Ik heb wel een aandachtspunt. Ik adviseer u het autoboekje eerst in plastic te doen alvorens het in een kartonnen enveloppe te versturen. Daarmee wordt voorkomen dat bij slecht weer bij de bezorging de enveloppe nat c.q. Doorweekt wordt en daarmee het boekje nat wordt, zoals dit mij is overkomen. Overigens is het door autoboekje.nl prima opgelost door een nieuwe exemplaar te sturen.

Perfecte keus voor het origineel Instructie boekje

Ik was blij verast dat ik het originele instructie ontvangen heb

snel en gebruiks vriendelijk

zoals je mag verwachten

Goed boekje en snelle levering

Goede en snelle bezorging

Goede service!

Bijna alle boekjes zijn verkrijgbaar en binnen een paar dagen leverbaar. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen