Top levering

Razend snel geleverd

Het is voor mij de eerste keer, ik moet zeggen dat ik goed ben behandelt

Helemaal top

Boekje ziet er goed uit

Goed geregeld.

Mooi systeem, snelle service, helemaal tevreden.

Het was prima in orde.

Snelle service.

Na de fout bij post nl, direct hersteld door jullie na tel contact en mail en pakket spoedig en snel ontvangen nadien

Was er snel

Ben er super blij mee

Snel en makkelijk gevonden wat ik zocht.

Duidelijk en snel gevonden en geleverd.

Snel en correcte levering. Boekje is uitstekend

PRIMA ENKEL DE GEVRAAGDE REFERENNTIE STOND NIET OP DE PAKBON OF FACTUUR

BLA BLA

Klantvriendelijk

Had met vooruitbetaling een handleiding Toyota besteld. De betaling ging tot 2x toe fout, oorzaak waarschijnlijk bij ING. Daar meerdere malen telefonisch en per mail kontakt over gehad met zeer vriendelijke medewerker. Uiteindelijk heeft mijn zus een internet betaling voor mij gedaant en heb ik mijn boekje tot volle tevredenheid ontvangen.

Perfekte oplossing als je een auto instructieboekje zoekt.

Duidelijke website, waardoor de benodigde boekjes makkelijk te vinden waren. Alles voor een redelijke prijs, en de boekjes zien er vrijwel als origineel uit! En daarbij ook nog een snelle leveing.

Na telefonisch contact uitstekend geholpen.

Prima uitleg welk autoboekje ik moest hebben. En na 3 dagen lag hij in de bus zoals beloofd.

netjes

keurig

Snelle bezorging, goed verpakt.

Wat fijn!

Wat fijn dat ik het instructieboekje van mijn "nieuwe" auto bij jullie kon bestellen! En nog voor een redelijke prijs ook! Bedankt voor de snelle levering!

Nu nog een voordelig crewkaartje met een update voor de navigatie

alles perfect in orde en prima afgehandeld

voor herhaling vatbaar

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden omdat in het boekje alles goed uitgelegd is heel gedetailleerd.

x

x

goed!

goed!

Keurig boekwerk, maar de tekst had wat donkerder afgedrukt kunnen worden.

Gewldig en snel

Alles liep op rolletjes , afspraken zijn nagekomen en alles was netjes aangeleverd .

Prima afwerking van mijn bestellingen

De geleverde boekjes voldoen aan de gestelde verwachtingen

Via deze verkoper is het erg makkelijk om het juiste boekje te vinden. Blij dat ik een compleet Nederlandstalig overzicht in mijn nieuwe auto heb liggen. De garage vond dat ik het maar op internet moest zoeken en lezen. Dit is echt zoveel plezieriger. Ook het juiste boekje met de handleiding van het audio systeem was verkrijgbaar, dus ik ben helemaal tevreden.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen