Prima service. Binnen een paar dagen de boekjes in de bus.

Instructie en infotainment boekjes besteld. Snel geregeld

Snelle levering autoboekjes.

Makkelijke en duidelijke site. Vlotte bestelling en levering

zeer tevreden over snelle levering en service

Ik zocht naar een handleiding voor een peugeot partner tepee en bij de dealer bot gevangen.autoboekjes.nl hielp mij erg goed en snel,dus zeer content.

Prima boekje goed verzorgd ben zelf drukker geweest

Op tijd bezorgd en goed begeleid met mailtjes

Prima echter prijzig

Via VWE wordt de mogelijkheid geschept om de behoefte vanuit de markt te voorzien. Prima concept maar voor de businesscase op dit soort voertuigen procentueel een impact. Desalniettemin zal ik vaker van de dienst gebruik maken.

Goed en snel!

Het boekje is snel geleverd!

Gedrukt boekje bevalt beter

De dealer gaf de link naar een digitaal boekje. Maar Ik ben blij dat ik een gedrukt boekje kan krijgen. Bladeren bevalt beter dan scrollen.

Prima vervanging voor mijn Duitse originele boekje.

Boekje is compleet en ziet er prima uit.

Ik zit nog te wachten op het boekje

Kan dit niet zeggen de levering laat steken vallen

Duidelijk snel en prima hulp bij het vestellen

Boekje was nog niet op voorraad. Maar daar werd druk aan gewerkt. En na drie dagen bericht gehad.. Boekjes zijn prima verpakt en binnen week in huis. Geweldig bedankt en niet duur. Met gratis verzenden. Echt top.

mooie nette boekjes

Snelle levering en goede kwaliteit ik ben er blij mee

Kwaliteit is heel goed. Snelle levering

Snelle en correcte service.

Juiste boekje zoals besteld geleverd. Het is niet hetzelfde boekje zoals uitgegeven bij de dealer met glanzende kaft, maar dat is een kleinigheidje, maar wil het wel melden. Verder goede kwaliteit en geeft de info waar het om gaat

super

snelle levering ende juiste druk

super snel geleverd, top

viel tegen !!

ik had meer omschijving verwacht,en in kleur !!

alles oke

alles oke

Prima service !

Na bestelling na enkele dagen in huis !

Fijn om de beschrijving via een boek te lezen

Was gauw binnen.

Het voldoet aan mijn verwachtingen.

Snel gereageerd

Na een telefoontje wist ik al dat mijn autoboek mag bestellen en minder dan de helft van wat dealers vragen. Top!

redelijk

Noodzakelijk om alle functies te leren van de bedienings organen. Ik kocht de wagen 2e hands zonder boekje. Helaas geen kleur. Verder prima, snel geleverd.

zeer goed

vlotte leveringen

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen