De service is ok

Geachte, De service is schitterend doch in het door u gestuurde service boekje ontbreekt de uitleg over radio en airco.Zou dit een appart boekje zijn? Groeten Willy Van oost

GOED

Precies zoals afgesproken prima bedrijf.

Klopt altijd

Op voorraad maar vooral zeer snelle levering

Snel bezorgd en het boekje ziet er goed uit.

Zie de zin hierboven.

Prima, en snel .boekje ziet er goed uit!

~?

Snel verzonden en ontvangen

Het boekje is zeer snel geleverd. Erg prettig en netjes verpakt.

gewoon snel en goed

Het klopt daar altijd !

Kwaliteit en goede levertermijn.

Positief, de indeling van het onderhoudsboekje is praktisch.

gemakkelijk om te bestellen, snel geleverd!

Helemaal top

Mijn enige min is dat er geen mapje bij zit, deze heb ik op en andere plek gevonden maar verder helemaal perfect

Snel en netjes afgeleverd

Toen pakketje in de brievenbus viel. Was het goed verpakt, en boekje zelf niet beschadigd en zonder vouwen.

Prima kwaliteit, snelle service

Het door mij bestelde autoboekje is kwalitatief bijna niet van het origineel te onderscheiden. Snelle levering en actie op een door mijzelf veroorzaakt probleem. Prima opgelost!

Prima site en snelle levering

Op tijd zoals afgesproken

Keurig verzorgd

Prachtig boekje

Werkelijk een prachtige handleiding van mijn Toyota Yaris uit 2003.

Zeer snel geleverd

Was snel geleverd en in een stevige verpakking. Kon gewoon door brievenbus

top

vragen worden snel beantwoord

Vlotte transactie en goede communicatie

Artikel naar wens, alleen jammer dat het alleen in zwart wit is. Oranje en gele waarschuwingssymbolen zijn slecht zichtbaar.

Super!!!!!!!

Duitse handleiding een paar woorden gaat wel maar een boek met 600 bladzijde valt niet mee,daarom een Nederlandse vertaling is een uitkomst.

snel geleverd

Alleen kwam navigatie niet in het boekje voor. Ik moet me nog behelpen met het originele boekje in het Duits.

Snel en goed geleverd

Mooi en duidelijk boekje. Het boekje is alleen van dunne blaadjes. Maar daar wordt het niet slechter van.

Handig boekje, snel geleverd voor nette prijs

Handig boekje, dat snel geleverd werd voor een nette prijs. Toepasbaar voor ieder merk auto, Mooi dat je op de kaft ook je kenteken kan laten drukken.

Topkwaliteit

mijn ervaring is de snelheid gekoppeld aan de kwaliteit geeft een perfecte match.

Klasse

Vakkundig en snel

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen