zeer goed

Het boek ziet zeer netjes uit. Het papier kwaliteit van de bladzijden is ook goed. De levering duurde drie dagen, maar dat is niet erg, het boek komt komt gewoon vers van de pers, geen vlekken of hand geschreven aantekeningen op de bladzijden. Het lijkt net alsof het boek gewoon bij een nieuwe auto hoort.

Snelle levering, boekje ziet er goed uit.

Alleen jammer dat het niet in kleur is en dat de pagina's van redelijk dun papier is. Niet te vergelijken met het origineel wat bij de auto zat, dat was helaas in de Duits toen we de import auto kochten.

Precies het boek wat ik wil.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit boekjes en snel geleverd ( enkele dagen)

Al meerdere malen hier besteld!

Duidelijk boekje en snel geleverd

Duidelijk boek

Snel en goed

Gewoon goed. Snelle en betrouwbare levering

Mijn zus woont in Frankrijk en kocht daar een auto met een instructieboekje in het frans. Nou spreekt zij behoorlijk frans maar technisch frans is toch moeilijker. Dus vroeg ze aan mij of ik een instructieboekje kon bestellen. Na ontvangst kon zij met de originele Franse instructieboekje veel onduidelijkheden beter toepassen.

Gewoon een niks op aan te merken. Prima !

Goed overzichtelijk

Heb ze op voorraad nu,,altijd makkelijk

Zeer tevreden over mijn autoboek

Duidelijk

Vind het raar als je de auto koopt en op internet staat dan er is geen nederlands boekje verkrijgbaar . En je zoekt verder en je kunt het wel kopen. En met het boekje kom je wel overal achter wat je auto ook allemaal heeft en kan. Dus toch blij dat ik het gekocht heb

goed en dijdelijk boekje

Snelle verzending, goede kwaliteit.

Twee dagen na bestelling in de bus. Goede kwaliteit boekje.

Zorgeloos kopen

Goede webshop en snelle levering

Snelle levering ,

Vlotte en juiste levering

Goede kwaliteit en vlot bezorgd

Het boekje is van goede kwaliteit en vrijwel niet van het origineel te onderscheiden. Bestellen is eenvoudig, levering keurig binnen de afgegeven tijd. Per mail bovendien informatie ontvangen over eventueel aanvullend boekje (navigatiesysteem). Klantgerichte service dus.

Mooi boekje

Redelijk snel geleverd

Uitstekende en snelle service

Wij zochten een boekje dat niet direct voorhanden was. Aanvraag gedaan en vrij korte tijd daarna antwoord gekregen. Top !

Alles perfect

GOED

Goede service, kan misschien iets sneller geleverd worden. Nu duurt het ongeveer 4 dagen. Voor de rest prima

goedkoop ten opzichte van origineel

goedkoop ten opzichte van origineel en snel geleverd

Prima geregeld

Prima geregeld

Goede service en prima product.

Bestelling en bezorging helemaal naar verwachting verlopen. De kwaliteit van het instructieboekje is ook uitstekend.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen