Algemeen goede ervaring

Ik mis echter wel wat types auto’s, en vreemd, maar soms duurder dan bij de merkdealer?

Turbo

Snelle service en goede communicatie. Ook aan de telefoon werd ik goed geholpen.

Prima en gemakkelijk

Gemakkelijk in gebruik

Prima boekje.Dank u wel

Supersnel en goede kwaliteit!

De scans zijn duidelijk en het boekje is goed ingebonden.

Kan er mee door

Het boekje is goed Maar de bezorging kan beter

Keurige service

L.S, Mijn ervaring met Autoboekjes.nl.?? Top. Zowel het bestellen alsook de afwikkeling zoals betalen en/of aflevering waren goed verzorgd. Top gewerkt.

Goed , de bezorging was min goed. Tot 3x de melding dat de bezorging door post nl niet was gelukt i.v.m. de drukte. De 4e keer lag het boekje in de briebenbus. Dit was een slechte er vaaring voor de bezorging. Dit lag niet een autoboekjes.

Precies wat ik wilde

Procedure van aanvragen en leveren verliep vlekkeloos

Probleemloos

Alles is gegaan zoals was beloofd.

Erg tevreden

Erg tevreden met de geleverde boekjes en de uitstekende service.

Top boekjes

Zeer mooie boekjes top .

Alles goed ik ben 70 jaar, voor mij toch moeilijk

Snel in huis

Snel in huis, keurig verpakt.

Prima boekje ter vervanging van orgineel; compleet!

Bij de aangeschafte auto ontbrak een deugdelijk boekje door waterschade en in een verkeerde taal. Vervanging is lastig via officiële dealer en via autoboekjes was ik vlot uit de brand; het is niet 'gratis', maar het boekje ziet er prima uit! De moeite van aanschaffen via autoboekjes.nl zeker waard.

Woensdag besteld en vrijdag al geleverd. Vlug geleverd.

Verzorgd. Het papier mocht wel iets steviger.

Het was precies zoals het was aangegeven.

Duidelijke instructies en correcte afwerking van de bestelling

PRIMA

SNELLE LEVERING CONFORM SITE

altijd goed

Gaat eigenlijk altijd goed. Als er iets is wordt het altijd opgelost. Bij eventuele vragen altijd respons.

Blij met boek.

De oplossing is perfect geboden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!.

Een zeer betrouwbare onderneming die ook als het geleverde auto boekje niet geheel naar wens is naar de mening van de klant, bereid is om intern een goede passende en kosteloze oplossing te bieden aan de klant. Echt top gedaan !

Grote klasse!

Behandeling van mijn vraag om de juiste Kia Rio handleiding was super! Zeer vriendelijk en begrijpend. Ook de verzending van het gevraagde was zeer snel! Hartelijk dank daarvoor.

Goed spul correcte levering

Zoals altijd correct en snel afgehandeld..top.

Snelle levering, ziet er prima uit, alleen is het met het inbinden niet helemaal goed gegaan met de pagina's (sommige zijn dubbel en/of zitten niet op de juiste plek en daardoor mist er ook een pagina, voor zover ik snel heb kunnen zien).

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen