Goed boekje.

Nuttige informatie over het betreffende autootje.

Snel geregeld

Snel en simpel

werkt uitstekend en snel

werkt snel en uitstekend, goede voorziening

Keurig boekje ontvangen! Het is wel te zien dat de tekst gecopieerd is maar dat was van tevoren duidelijk gemeld. Het is ook geen probleem en prima leesbaar. Ben er blij mee.

Snelle correcte levering en product.

Snel en correct.

Vlotte communicatie, snelle respons, meedenkend, snelle service, vriendelijk personeel (dhr. Almon.

Zijn de 5 sterren meer dan waard!

Korte lijnen en snelle service

Nog steeds niets ontvangen........

Eerst ontvang ik na een aantal dagen een lege enveloppe. Contact gezocht: "Mijnheer stuur een foto van de lege enveloppe, dan komt alles in orde." Bericht incl. foto verzonden. "Over enkele dagen ontvangt U uw bestelling," is de boodschap. Alweer een aantal dagen incl. weekend voorbij. Nog steeds niets ontvangen. (Wel betaald overigens!) Verzoek beoordeling te plaatsen. Nou vooruit dan... maar ik wacht nog steeds

Mooi boekje netjes bezorgt

Netjes niet van het orgineel te onderscheiden

Netjes goed en snel geleverd

Goede omschrijving en snelle levering

prima product

Is correct geleverd volgens afspraak.

Snelle levering, goede kwaliteit

Voldoet aan de verwachtingen.

Voldoet aan de verwachtingen.

overzichtelijk

Gewoon goed en vlug verzorgd

nette afwikkeling

zwart-wit! symbolen niet te herkennen

Liever bij de dealer bestellen! storingssymbolen zijn slecht gekopieerd.

Aanrader

Boek ontvangen zoals het omschreven word

Uitstekende service

Bezorging zoals afgesproken

Prima boek wel aan de prijs.

prima kennismaking

Nog niet eerder iets besteld bij Autoboekjes, maar mijn eerste indruk is; dat de order correct en snel tot tevredenheid is uitgevoerd.

super netjes geregeld ! ! !

De handleiding voor mijn auto besteld netjes met 3 dagen ontvangen. De handleiding is een zeer nette 1 op 1 kopie van de originele handleiding. Kortom zeer tevreden voor een fractie van de prijs van een originele handleiding.

Perfect en fantastisch

Netjes en goed gegaan en duidelijk zowel verpakking als boekje

Tekst goed, foto’s moeten scherper

Snel geleverd, netjes gedrukt in print. Vind prijs net 5 euro te duur, met name ook omdat ik de foto’s niet scherp zijn en te weinig contrast hebben.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen