Voldoet aan verwachting

Als origineel.

Ik mis info over de navigatie in de mokka.

Wel tevreden over het instruktiemateriaal. Soms wel zoeken naar een duidelijke omschrijving.

De boekjes snel en in goede staat ontvangen. Snel gevonden wat ik zocht en blij dat ik nu de Nederlandse versie van de boekjes heb.

Heel goede,correcte en snelle service

Super dat je deze boekjes apart kan kopen.Mijn auto komt van Spanje en er was alleen een spaanse versie bijgeleverd.Aangezien dat mijn spaans niet zo fantastisch is,is een nederlandse versie iets makkelijker voor alles op en uit te zoeken.

Top boekje

Fijn boek, erg jammer dat de uitleg over het navigatiesysteem er niet bij zit; ik ben 68 jaar en niet opgegroeid met deze snufjes, maar wil het Ooo zo graag leren, groet Marian van Os

gewoon goed

netjes en verzorgd

Prima service en makkelijk goed te lezen autoboek

Goede kwaliteit maar wel lange levertijd

Boekje was heel netjes en van goede kwaliteit. Jammer dat de levertijd best wel lang was.

Mooi ingebonden boekje

Zonder meer goed.

Ik heb een instructieboekje (uitgave 2017)van mijn auto Citroen C4 Cactus (2019) ontvangen en die is niet helemaal up-to-date en dat is enigszins jammer. Graag gedaan. Met vr. groet. Jan de Maar.

Geweldig goed geregeld

Goed snel en duidelijk.

autoboekje . nl is voor mij de beste , en niet te duur

goede avond ; ik was al bekent met autoboekje .nl , ben heel tevreden , zeer net en uitgebreid boekje, voor mij is autoboekje .nl nummer een.. met vriendelijke groet; Peter Donkers.

Aan te bevelen

Perfecte kwaliteit en service

Perfecte kwaliteit en service

Betrouwbaar en correct

Had problemen met de levering na contact met vriendelijke helpdesk werd dit snel en kordaat opgelost.

Alles overzichtelijk

Zonder boekje wordt het veel zelf ontdekken.

FORMIDABEL

PERFECT OP TIJD EN IN ORDE!!

mooi boekje

niet een origineel boekje maar een scan die opnieuw is ingebonden, dat hadden jullie wel even mogen vermelden voor dat geld. Kwaliteit dus niet naar origineel maar volledig bruikbaar en leesbaar natuurlijk ! als je helemaal geen boekje hebt en je hebt geen zin om een PDF zelf te printen en in te binden dan kun je het hier laten doen.

Goed product en prima service

Snel antwoord op mijn vraag via de mail en boekje snel verzonden. Boekje ziet er uit als origineel... Ben zeer tevreden

goed en snel en voordelig

goed en snel en voordelig

Heb per ongeluk verkeerd boekje geen probleem,krijg het geld terug gestort,zodat ik ander boekje kan bestellen

Snelle levering !!

Mijn onderhoudsboekje van de auto was verdwenen.... Een nieuwe besteld en in drie dagen is deze geleverd ! Zeer tevreden !

Niet goed

Ik had een origineel AUDI Q5 2016 Nederlandse Handleiding verwacht. Het geleverde boekje is een algemene 2012-2017 kopie, zonder vernoeming van druk, bijv versie 05-2016. Gevolg is dat bepaalde laatste opties niet in het boekje worden vernoemd. Had dit er dan in de advertentie bij vermeld.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen