Perfect wat ik verwachtte tegen een redelijke prijs.

Zeer duidelijk - en mooi afgewerkte gebruiksaanwijzing niet van een echte te onterscheiden. Ik had een van oorsprong frantalig voertuig gekocht en had daarom ook de handleidingen in het Frans - vandaar mijn aankoop. Zeer tevreden en zeer snel geleverd. Kende uw firma al omdat ik al eens een handleiding voor een Mini Cabrio had gekocht - wist dus dat het in orde ging zijn.

Top net zo goed als het origineel

Snelle levering, net zo goed als het origineel van VW

De gevraagde autoboeken werden correct geleverd, enkel de levertijd is een beetje lang. Na een nieuwe auto te hebben aangeschaft wil je deze onmiddellijk leren kennen, dus is het uitkijken naar de boeken. Maar mijn geduld werd beloond. Dank u.

Snelle en juiste levering.

Snelle en juiste levering!

Prima verzorgd

Netjes en snel verzorgd

Keurig verzorgd boekje

Het is jammer dat het boekje in zwart/wit geproduceerd wordt, waardoor de rode extra aanwijzingen minder nadrukkelijk worden, maar dat maakt het niet minder bruikbaar. Het boekje ziet er verder keurig netjes uit.

Snelle levering, er ging iets fout in de verzending maar dit werd snel en correct opgelost

geweldig

eindelijk een Nederlands talig boekje

Optijd geleverd en zeer tevreden mee

Doordat zulke boekjes tekoop zijn kan ik eindelijk een onderhoudsboekje bijhouden

Keurig verzorgd

Zeer netjes gedrukt en duidelijk compliment voor de verzorging ik had alleen de Duitse versie. Niemand kon mij helpen geweldig

Zoals beloofd

Geleverd zoals vooraf beloofd, boekjes keurig in nederlands, en snelle levering

Prima duplicaat!

Het boekje benadert het origineel in hoge mate!

Toppie

Snelle levering en zoals besproken

Prima geregeld

Gemaild en geleverd

Alles is correct verlopen.

correct en op tijd

is goed en snel

top

Niet helemaal tevreden

Ik heb mijn boekje ontvangen, alleen deze was beschadigd, en de achterkant zat vastgeplakt aan de plakrand van de envelop. Gelukkig was alles nog leesbaar, maar ben niet gecharmeerd van de verzending je koop toch per slot iets nieuws.

Eengoed kwaliteit boekje, keurig netjes.

Een heel fijn boekje, en snelle levering.

Goed leesbaar en netjes opgemaakt

Hoewel het een gescande kopie is van een origineel boekje is het toch prima leesbaar en heel netjes ingebonden alsof het een origineel door VW uitgegeven exemplaar betreft.

Handig naslagwerk weer binnen handbereik!

Helaas bij mijn (nieuwe)tweedehands auto geen handleiding, via Autoboekjes.nl binnen een paar dagen de functies voor mij handig binnen handbereik! Net boekje, papier pagina's wat dunner dan origineel, maar alles in relatie tot de aanschafprijs! Een aanrader dus...

als origineel

erg net boekje en snel geleverd

Het boek is erg goed en gemakkelijk te begrijpen

Het boek is erg goed en gemakkelijk te begrijpen

Snel en goed

Zoals altijd top

Goede, snelle service.

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen