Netjes verpakt, kreeg ik mijn pakket. Van te voren eerst een berichtje wanneer het pakket thuis bezorgd wordt. Kadootje en foldertjes erbij. Top!

Veel aanbod en leuke attentie bij de bestelling.

Bestelling keurig geleverd met zelfs wat extra erbij, bedankt!

Zoals altijd bij de Egel zeer goede ervaring

Snelle levering en goed product

Aanrader.

Snelle levering, leuke cadeaus erbij , grote aanbod aan artikelen

Super goed!

Super goede service!

Fijn bedrijf

Bijna altijd snel in huis, met leuke extratjes

Gewoon een fijne hobbywinkel!!

Snelle verzending, veel keus en een goede prijs

Altijd goede service snelle levering!

Makkelijk kunnen vinden wat ik zoek, netjes verzorgd.

Snelle levering en leuk kadootje

Ruime keuze

Er is altijd ruime keuze in artikelen, de voorraad wordt goed bijgehouden. De levering is altijd sneller dan verwacht. Bij de bestelling ontvang je altijd een of meerdere presentjes.

In mijn regio ( België/ Ardennen) geen hobbywinkel , vandaar de keuze om via de egel / internet te gaan bestellen Altijd een leuke verassing in je pakket Dikke pluim voor jullie geweldige sevice , ook als je met een vraag zit

Goede levering

Snel werd de bestelling compleet gemaakt

Jullie hadden de producten die ik wilde hebben

Meerdere keren bij jullie gekocht, weer snelle en goede service

Goede service, snel verzonden, goed ingepakt

Mijn spulletjes waren goed ingepakt en snel binnen. Ik had ook een aantal artikelen uit de sale en deze waren super leuk geprijsd. Boven de 25 euro zat er ook een gratis stempel bij. Helaas zat de verkeerde stempel in de verpakking (foutje bij de fabriek) en ze hebben meteen een nieuwe toegestuurd met daarbij nog een geweldig stencil. En dit voor een gratis product, de service is dus echt geweldig!

Producten waren makkelijk te vinden. Gratis verzending bij een aanvaardbaar min. Bedrag. Bij het pakket een leuk bruikbaar cadeau bijgeleverd samen met de nieuwste folders. Netjes ingepakt. Je wordt via de mail netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending.

Goede en nette afhandeling

Ik heb een zeer goed gevoel over de egel,goede, en netjes de bestelling g afgeleverd,super

Hartstikke top

Ben al jaren klant

goede service, meestal een extraatje bij je bestelling!

Ruim assortiment snelle correcte levering met altijd een extra.

Altijd snelle correcte levering met een extra erbij.

Heel veel en leuke prijzen

Er is veel te vinden in de webshop. Meestal met goede info. Leuke prijzenacties. Goed verpakt en snel geleverd.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.