Filtre

Toppie

Snelle levering en goede producten

Heb het zondag besteld en woensdag al netjes ingepakt in huis

Goed verzorgt alles

Alles is goed verzorgt .Snelle levering. En een leuk procentje zit er altijd bij .bedankt Gr H.Tartaglia

Goede prijzen snelle levering

Artikelen komen altijd netjes verpakt vaak met kleine verrassing

Vanaf bestellen tot levering perfect.

Fijne website snelle levering keurig verpakt en als verrassing een extraatje. Kan niet beter

Goede levering

Goed en snel geleverd

Toppie

Snelle bevestiging, snelle afhandeling en altijd een verrassing er bij

Zeer slechte kwaliteit

Doosjes zijn niet mooi. Heel slecht afgewerkt. Heeeeeeel jammer! Mail gestuurd maar nog steeds geen reactie ontvangen.

Egel is super!

zoals altijd prima

keurig verpakt altijd een verrassing er in en snel bezorgd bedankt

Ik had binnen een dag of twee mijn bestelling al in huis. Plus een leuke attentie. Ik ben zeer tevreden.

Super nel geleverd en zelfs iets extras erbij, Top!

Zie vorige vraag

Snelle verzending

Gewoon goed

God

Goed product, beperkte informatie klantenservice

De-Egel heeft heel veel en goede producten. De klantenservice mag iets meer informatie geven dan een simpele 'ja' op vragen via de mail. Net iets meer informatie omtrent het onderwerp.

Prima levering en snel.

Nette levering, vlugger dan verwacht. Vriendelijk dank.

Altijd snelle en correcte levering.

Ik winkel al jaren bij De Egel, en altijd zeer tevreden geweest met de afhandeling van mijn bestellingen. Er zit ook altijd een leuk presentje bij, en dat waardeer ik zeer. Ik ben ook blij met de zoekfunctie van de website; soms is het moeilijk te achterhalen waar een product te vinden kan zijn, en door de zoekfunctie wordt dat toch weer vrij eenvoudig.

Super snel

Gevonden op het internet, besteld, volgende dag in huis

Geweldig!!

TOP, supersnelle levering & tegen een goede prijs . en weer zo n leuk extra tje in je pakket daar word ik heeel blij van.

Super snelle levering, leuke spullen.

Geweldig,fantastisch!!!

Netjes verpakt,zeer snel verzonden met bijgevoegde folders met leuke doe-ideetjes.Zo weet ik weer wat te bestellen en ik heb nieuwe inspiratie.Dankjewel!!!

Te gek

Fijne online winkel, goede service, leuke extraatjes

Dit was de eerste keer dat ik wat bij de Egel bestelde en het is me goed bevallen. Ik had de spullen al een paar dagen later. Ik weet nu waar ik moet zijn als ik iets wil bestellen. Groetjes.

e

De bestelling wordt altijd snel geleverd en er zit altijd een caeautje bij. Erg leuk!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES