Filtre

Goede info, snelle bezorging

Ik vond wat ik zocht tegen een goede prijs en ben blij met het geleverde.

Alles super snel binnen ,netjes ingepakt. De extra’s zijn altijd zo leuk die je erbij krijgt .

De service was uitstekend.

Was heel erg tevreden met de snelle afwikkeling

heel goed

snelle bezorging en netjes verpakt en een leuk presentje,bedankt!!

Zeer snelle verzending en goede prijzen

Heel goed!!!!!

Mijn ervaring met DeEgel is mij heel goed bevallen. Het zou eerst even duren, maar ik had het binnen een paar dagen al in huis!!! Wat zijn jullie kanjers. Vooral dat er een knipvel tussen zat waar ik kaartjes voor een bestelling moet maken. Toppie!!! Ook onwijs bedankt voor de 2 flesjes Liquid Drops. Daar ga ik zeker mee aan de gang. Nogmaals mijn hartelijk dank voor de snelle levering!!! Met vriendelijke groeten, Trea.

Netjes en snel

Alleen een reclamenetwerken mee sturen voor een evenement dat all geweest is Vond ik niet leuk

Fantastisch!

De nieuwste producten, hartstikke snelle levering. Helemaal Top!

Allemaal goed gegaan, top!

Geweldige webshop

En altijd iets leuks erbij

Betrouwbare, kwalitatieve site

Goed verpakt en snelle levering.

geweldig hoor!

ik kan de Egel aan iedereen aanbevelen, snelle levering en genoeg keuze wat mij betreft, wel mag er wat meer uitleg bij de metallic wef gedaan worden, verder geweldig!

Zoals altijd, goede ervaring

Goede en snelle levering, alsmede een leuke gratis mal cadeau!

Snel en goed

De bestelling kwam snel.

Altijd prima service

Ik bestel graag bij de egel. Al vanaf 20 gratis verzenden en altijd een extraatje bij je bestelling. Dus een aanrader!

Pakket met vele extra’s ontvangen!

Communicatie over de verzending is prima. Papier is goed verpakt en daarnaast krijg je ook nog extra’s. Dat zie je niet vaak meer. Het enige kleine minuutje is dat de tijd tussen bestellen en ontvangen. Misschien dat dit eoot de vakantie kwam. Was mijn eerste bedtelling bij De Egel.

Blij verrast dat de zending eerder geleverd werd dan was aangekondigd, dus, zeer snel.

Alles ging goed Sneller binnen

Snelle levering met een bonus product. Hartelijk dank hiervoor.

Heel erg goed/

Snelle levering en altijd correct

Ruime keuze, snelle levering

De Egel is voor mij DE website voor alle creatieve benodigdheden.

zeer fantastisch

Heerlijk zulke vlotte afleveringen. Ik kan nu nog kaarten maken, maar wie zegt mij hoelang nog, ik moet deze tijd goed gebruiken. Ben op 3 maanden na 87 jaar, 30 november is de dag dat mijn lichtje hopelijk nog branden mag. Je weet het met die Corrana boel maar nooit. Hartelijke groet mevr. Ferry Bazuin. Ieder hier in het dorp noemt men bij de voornaam, mijn schoonmoeder was dus mevr. en ik werd Ferry van Kor 61 jaar geleden maar nu zijn er in het dorp veel meer Bazuinen, dus blijf ik Ferry. Ik hoop van harte dat u mij ook zo wilt noemen.

Snelle levering en keurig verpakt

Zie boven

Zoals altijd prima verzorgd!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES