Filtre

Goede materiaal

De egel is voor mij top waar ik altyd terecht kom met mooie materiaal voor een goede prijs

Nette afhandeling van de bestelling

Leuk dat een kadootje bij de bestelling zit. Jammer dat ik 2 keer een vraag heb gesteld per email over hulp bij een product en daar tot op heden geen antwoord op heb gekregen

Goede prijzen, snelle levering.

Heel blij met de spullen. Heb hier al vaak besteld. Snelle levering, dus ik kon snel aan de slag.

Goede service en levering

Altijd even jammer als je in eerste instantie leest dat de levering tot wel 14 dagen kan duren, maar gelukkig wordt dat snel aangepast

Nadat mijn pakje tussen de wal en het schip was geraakt is er toch zeer snel naar een oplossing gezocht en heb zeer snel toch mijn bestelling gekregen met een extraatje! Zeer tevreden

Voor de eerste keer besteld en heel tevreden

Snelle verzending,goed verpakt en een heel leuk extraatje mogen ontvangen

Toppie

Na een berichtje dat mijn bestelling nog steeds niet was aangekomen ..werd het nagekeken en toen werd het daarna de volgende dag bezorgd.... toppie!!!

Ga zo door.

Sneller ontvangen dan verwacht.

Goed verpakte artikelen,snel bezorgd

wederom supersnelle levering

ook deze keer weer een supersnelle levering, ook weer een leuke attentie. Bedankt !

Wat ik bestel klopt altijd. Ook de bezorging is goed. De nieuwsbrief vindt ik ook goed.

uitstekend

snelle levering ,nog nooit verkeerde artikelen ontvangen altijd een leuke verrassing er bij . ga zo door ben heel erg tevreden

bestelling snel afgeleverd, super

maandagochtend besteld en dinsdagmiddag al in huis.

heel goed

zoals elke keer weer een goede en snelle service.

Snelle levering. Goed verpakt. Een kleine misser was snel recht gezet. Uitstekende service.

Zoals ik van jullie gewend ben, super snel en correct. En ook weer een super leuke attentive, waarvoor dank

Heel fijn geregeld !

Héél goed!

Prima verzorgde zending!

Snel geleverd en gratis attentie.

In tegenstelling tot de eerste mededeling dat de levering meer dan een week zou duren, werd de bestelling binnen drie dagen bezorg en zat bij de zending ook nog een gratis attentie en de nodige informatie over kaarten maken. Ik ben heel tevreden met De Egel.

Mijn bestelling snel en netjes thuis bezorgd ‘en zo als altijd een leuke verrassing.dankjewel groetjes Nelleke

Goede snelle levering. Leuke aanbiedingen

Hele snelle levering! Ik kreeg een prachtige stempel kado. Echt super.

Mooie producten, heb er wel op moeten wachten.

Ik heb de mal met het alfabet besteld, de stempelmat en 2 kleine flesjes. De kwalieit is prima en ik ben er erg blij mee. Helaas moest ik wel erg lang wachten op mijn bestelling, bijna net zolang als op mijn bestellingen via Wish. Dat vond ik een minpuntje.

Snelle levering en klantvriendelijk

Snelle levering en klantvriendelijk en goede verpakking

Altijd heel goed

Goed verpakt en snelle levering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES