Filtre

Helemaal goed

Handige website, keurige levering, goed verpakt

Soms ff zoeken op de site. Maar verder helemaal super. Kreeg er ook een verassing bij en dat is natuurlijk altijd leuk

Goed materiaal

Snelle levering dan verwacht .

Super snelle en nette levering met een cadeautje erbij, wie wordt daar nu niet blij van!

de eerste bestelling bij Egel, maar er volgen er vast veel meer.

Mijn bestelling kwam eerder dan verwacht, dus super fijn. Ook zat er een leuke verrassing bij. Ik vind de sjablonen geweldig. Ik ben bij jullie terecht gekomen via mijn zus, die ook heel enthousiast is over jullie.

Supersnel verzonden en een leuk extraatje erbij. Bedankt!

Snelle verzending & beantwoording vragen

Bestelling snel in huis, geen verzendkosten boven €20 is een plus. Direct bericht wanneer een artikel er onverhoopt niet is met mogelijkheid tot andere invulling of geld retour.

Altijd netjes verzorgd en heel attent met één presentje erbij.

Snel en goed

Het was snel bezorgd en de communicatie is goed en als ze de order niet compleet kunnen krijgen er snelle terugstorten van het bedrag

Top zoals altijd

Sneller dan verwacht kwam mijn pakje en alles was weer top verzorgd!

toppers

Super snelle levering, altijd op tijd,altijd weer een verrassing als cadeautje wat erbij zit, en kan altijd nog iets aan je bestelling toevoegen als het nog niet weg is en mits voorradig. Groetjes Christa ben super blij met jullie.

Heel veel keus en netjes verpakt

Geweldig altijd alles op tijd binnen en altijd een procentje erbij

Mijn bestelling is weer heel snel en goed bezorgd.

Altijd prima van bestelling

Altijd prima Als ik besteld en ik krijg ook wat ik bestel heb super site een dikke 10

Ordernumber 202792

I brougt the magnet sheet , Nuvo crystal drops and Tractor sticker. i loved it!! I loved to purchased my items from De Egel as they always make sure customers always gets the items in time. I loved the services and how fast i get my items. I will highly recommend to buy from here. Thank you very much De Egel. Best regards Margaret

Altijd snelle en perfecte levering.

De ervaring die ik met de egel heb is prima. Ben nog nooit teleurgesteld, levering altijd snel en altijd met een leuk extraatje.

Alles netjes verzorgd

Goed verzorgd verpakt zeer netjes

Tevreden!

Groot assortiment

netjes opgestuurd en leuk een kleine attentie erbij

netjes opgestuurd ik vond alleen jammer dat het een week duurde voordat ik mijn pakketje had maar voor de rest hele nette site en niet duur echt een aanrader voor creatieve Lingen en dan nog gratis verzending erbij echt super ga zo door!!!!

Altijd juiste en niet lang moeten wachten en soms een klein cadeautje

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES