Filtre

Perfect geleverd netjes met een leuk cadeautje er weer bij bedankt

Mooi product, echter staat er dat het A6 formaat is maar dat klopt niet het is kleiner dan dat

snelle levering groot assortiment

Ondanks de bezorgdrukte pakketje sneller in huis dan verwacht.De Egel heeft een leuk en breed assortiment aan hobbyspullen met regelmatig nieuwe producten. Bij de bestelling een leuk bruikbaar extraatje ontvangen.

Snelle levering, keurig verpakt, altijd een leuk kadootje, en wat ik prima vind is dat ze van te voren laten weten wanneer het pakket geleverd gaat worden

Het is altijd goed met hobbyshop De Egel. Prima service, snelle levering. Leuke prijzen. Ik zou iedereen aanraden om bij hobbyshop de Egel hun hobby spullen te kopen .

heel goed

ben heel goed geholpen snelle levering

Super!!!

Fijne webwinkel, ruim assortiment, zeer tevreden over de snelle levering en altijd een lief kadootje!

Fijn...

altijd kwaliteit en snel...

Super snel en voordelig

Snel geleverd en voordeliger

Snelle levering binnen 2 dagen en altijd een leuk kadootje Ik bestel altijd bij jullie ook om de ruime sortering van hobbymateriaal

Nog even snel voor kerst een bestelling gedaan...want ik miste een kerstboom in de verzameling..snel geleverd, dus cadeautjes op tijd klaar

Met altijd weer een verrassing erbij

Alles top geregeld

Heel snel in huis

Snelle levering en leuke extra verrassingen in het pakketje. Lage prijzen, gewoon goed!!

Snel, efficiënt en vriendelijk

Heel goed, bedankt voor het cadeautje

Netjes en snel

Netjes en snel

het is fantasties

levering altijd heel vlug binnen

verzorgde, vlugge levering

vlugge, verzorgde levering en leuke verrassingen. Bedankt

Snelle levering!

Ik ben super blij met mijn bestelling die netjes verzorgd aangekomen is. En, altijd leuk dat er een cadeautje bij zit.

Snelle en fijne levering

Artikelen waren prima verpakten een snelle levering

Top winkel

Snelle levering, groot assortiment.

Prima bedrijf

Als je een merknaam niet weet is t moeilijk zoeken

Helemaal Top

Bestelling was snel binnen ,en ik was zeer verrast zaten leuke cadeautjes bij . Bedankt daarvoor

Mooie producten, snelle levering en leuke extraatjes erbij!

Vlotte levering alles voorradig helemaal toppie

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES