Filtre

Uitstekende levering

Weer het een en ander besteld. Nou, het wordt nog sneller geleverd dan op de site beloofd. Alles zit erin en nog iets extra's erbij ook! Super tevreden!

Zeer ruime keuzes, snelle levering, altijd een leuke gift bij de bestelling...top!

Alles voor kaarten maken voor een goede prijs in huis

De Egel staat voor je klaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Mooie ruime collectie en snelle klantenservice.

Uitstekend geen andere woorden voor

Super snel netjes goed verpakt en voor een mooie prijs

Top snel en netjes met leuke extraatjes erbij

Geweldig en snel

Perfect geleverd met altijd een mooi extraatje bij je bestelling top

Geweldig altijd netjes verzorgd en keurig op tijd gelwv

Lijmdop

Mijn ervaring met jullie is altijd goed. Deze fout lag denk ik bij het vervoeren. De lijmdop stuk gegaan waardoor alles onder de lijm zat. Gelukkig was alles verpakt waardoor de producten niet zijn beschadigd.

Heel correct

Keurige snelle levering

Geweldig!

Een duidelijke website en snelle levering. Ik was heel verrast door de gratis kadootjes. Ik zal zeker van vaker bestellen.

Heel snelle levering

Altijd een leuk cadeautje of je veel of weinig besteld

Goede site, betrouwbaar, snelle levering, en goede service

Ik bestel er al een aantal jaren maar ze blijven goede service, snelle leveringen ook in deze coronatijd. Niet de duurste maar goede kwaliteit. Maar de egel zegt geen 2x tegen een ezel. Top egelteam en volgend jaar gaan we graag zo door. Hele fijne feestdagen gewenst.

Op tijd geleverd, klopt tot nu toe altijd

Goede on-line leverancier

Bestelling gedaan. Daarna verloopt alles perfect.

vlotte afwerking van mijn bestelling goede service

ik zal zeker meer op deze site kijken en naar leuke en reletief goedkopere aanbiedingen

Ben zo blij, het exrta's was een cadeau.

Goed,netjes. Perfect.

supersnelle levering

wat een supersnelle levering van mijn spulletjes, Keurig verpakt en er zat ook nog een cadeautje bij. Dank jullie wel voor deze service

Goede en duidelijke website

Snelle levering goed pruduct

Super snelle levering.

Snelle levering en nog een extraatje.

Snelle levering. Goed verpakt en nog een verrassing. Top.

Snel en goed

Goede service. Geen vezorgkosten vanaf 20 euro. Altijd kkein extraatje. Zeer attent.

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling

Het was allemaal hoe ik het had verwacht! En leuk die kado’s erbij!

Goede service en snelle verzending

Goede prijs, service en snelle verzending. Super blij mee. Ik ga hier vaker wat bestellen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES