Filtre

Perfect verzorgd en snel mijn pakketje ontvangen Geen verzendkosten En ook nog een iets extra’s erbij En jullie zijn goedkoper als de concurrentie Top

Alles weer prima!

Bestelling eerder dan verwacht, altijd iets extra toegevoegd. Met zorg ingepakt en verstuurd.

Vlugge levering en goede klanten service.

Web site heel duidelijk ook het aangeven van verschillende merken. Fijn om te weten welke datum en dag het pakket geleverd word. Het extraatje ook altijd goed geen prullen je kan er altijd wel iets mee doen.

Supersnelle levering!

Helemaal happy met mijn nieuwe stencils!! Zouden vrijdag komen, waren er dinsdag al. Super!

Prima.

Snel verzonden en goed bruikbare extraatjes erbij gekregen! Was top! Ga hier zeker vaker bestellen

Top!!

Snel geleverd en een leuke verrassing in het pakket wat zeer gewaardeerd wordt.

snelle bezorging, leuk extraatje erbij

goed assortiment voor de knutselaar

Prima snelle service en goede prijs.

Prima snelle service en goede prijs.

in deze rare en drukke tijd, toch een snelle levering.

goed geleverd

goed en snel geleverd

Snelle levering en,altijd en leuke attentie erbij. Super

Heel accuraat

Perfecte verzorging

Mijn ervaring met de Egel is altijd goed snelle levering

Mijn ervaring met De Egel is erg goed.

Zoals altijd heb ik mijn bestelling zeer snel en netjes ontvangen. Ze houden je goed op de hoogte als iets niet op voorraad is. Hiervoor krijg je ook gelijk je geld retour.

Alleen maar positief

waren alle webwinkels maar zoials de egel. Al bijna 50 bestellingen gedaan in de afgelopen jaren en nog nooit een negatieve ervaring met de bestellingen meegemaakt. Altijd correct, snel en met een leuke verrassing.

Altijd tevreden!

Fijne webwinkel met goede prijzen en snel in huis. Altijd een leuke verrassing bij je bestelling!

Goede en snelle service!

Site is zeer uitgebreid met veel verschillende artikelen. Helaas is het daardoor wel onoverzichtelijk. Dit zou wat mij betreft nog verbeterd kunnen worden voor een 10!

Perfecte service....!

Heb een heel prettige ervaring gehad met hobbyshop de Egel. Zeer vlotte afhandeling van klacht

Gewoon goed en snel.

Er is veel keuze, bestellen gaat snel, is goed verpakt en snel verstuurd

Vlotte service

Mooi op tijd ,met een leuke verrassing er bij ,Helemaal Top

Snel, voordelig en altijd een leuke verassing

Het is een voordelige webshop met veel keus. Bij de bestelling zit altijd wel een verassing. Ik kijk altijd eerst op deze website, voordat ik ergens ander ga kijken.

Snelle bezorging

Snel bezorgen

Deze keer heel slecht

Pakketje nog altijd niet ontvangen

Goede ervaring

180 Beijerlandselaan