Filtre

Altijd goed!

Vlot met bezorgen, prima verpakt. Fijn dat het iedere keer zo goed gaat.

Goede service en vlotte levering.

Goede service en vlotte levering met elke keer iets extra's.

Snelle levering en verzorgd.

Niks op aan te merken

Ik had een bestelling geplaatst, er werd een datum getoond wanneer het pakje ongeveer zou aankomen. Dit was uiteindelijk veel vroeger dan in eerste instantie gezegd. De pakjes zijn altijd met zorg ingepakt zodat alles heel netjes toekomt. En zo leuk, dat ze er steeds een cadeautje aan toevoegen. Ik bestel zeer graag bij De Egel. Jammer dat ik niet alles vind wat ik soms nodig heb, maar misschien zoek ik niet voldoende en ook, ik begrijp wel je kan zo ke gamma eindeloos maken (wat dan ook weer niet nodig is) Een zeer tevreden belgje! Ik heb jullie onlangs nog aanbevolen aan mijn schoonzusje

Prima en op tijd geleverd.

Altijd doen ze er zelf wat leuks bij de bestelling , Echt top!

Good as usual

Good as usual. Everything was very fast!

Snel en netjes

Goed geleverd, buspakje is extra fijn. Zit denk ik kadootje bij maar ik weet niet wat ik daar mee kan

Voor herhaling vatbaar

Ik had nog nooit met deze firma gewerkt, toch effe geprobeerd en is reuze meegevallen. Ik heb mijn bestelling geplaatst de woensdagnamiddag en is mij donderdag voor de middag al geleverd, keigoed verpakt zodat er bi verzending helemaal niks kon mis gaan, SUPER.

Ik ben helemaal tevreden!

Er wordt meestal snel geleverd en klachten zijn tot nu toe tot volle tevredenheid afgehandeld. De extraatjes bij een bestelling zijn ook een leuke bijkomstigheid. Tevreden dus!

kan niet beter

mijn ervaring is goed ik ken de egel nu 3 jaar en hoop nog lang van de egel te genieten. je krijgt altijd antwoordt als je wat vraagt ik ben zeer te vrede tot de volgende bestelling

Fantastisch bedrijf.

Alles word heel snel geleverd.

geweldig

de bestelling was snel binnen en goed verpakt

heel goed

altijd snelle levering en leuke attentie

Snelle levering en leuke producten

Alles ging super makkelijk, ik bestel dit als kado voor iemand anders en ook als iemand die de website niet kent was alles makkelijk te bestellen.

Snelle levering. Breed assortiment. Altijd een leuk cadeautje bij de bestelling. TOP

zeer tevreden

snelle, verzorgde verzending tevreden over de producten, bedankt

Ik kon deze niet, maar snel en prima geleverd.

Heel prettig en snelle levering

Kon snel vinden wat ik zocht en snelle levering. Heel blij mee

uitstekend

Goede en snelle service

prettige ervaring

vlugge bezorging en een leuk cadeautje maakte het een tot een leuke kennismaking .Vanwege mij leeftijd(92) ben ik niet meer 100% aktief met het kaarten maken de kring om me heen wordt steeds kleiner en de postzegels schandalig duurder . Ik hoopnog wel enige jaren klant te blijven online kopen geeft gemak. Veel succes wens ik u toe voor 2022 m.v.g H.A.Meijer

Hebben al verschillende bestellingen in goede staat ontvangen en ook nog in een snelle aflevering

Top bedrijf

Snel en heel gaaf dat je een cadootje geven niet verplicht naar wel heel gaaf

netjes alles verwerkt en gekregen

Op de Egel kan ik vertrouwen

Prima afhandeling van bestelling en goed snelle bezorging!! Ik beveel De Egel aan!!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES