Filtre

vlugge correcte levering

meerdere keren iets besteld en altijd blij met de vlugge correcte levering. Goedkoper dan vele andere hobbyshops

Super!!

Mijn eerste ervaring met De Egel was zeer verrassend! Ten eerste kwam mijn bestelling veel eerder dan de verwachte leveringsdatum en ten tweede vond ik bij mijn bestelling ontzettende leuke folders met ideeen en een ontzettend leuke attentie in de vorm van een papierblok met kerstprintjes! Ga van deze winkel zeker vaker gebruik maken!! Aan te bevelen dus!!

Veel artikelen te koop. Snelle levering. En altijd een verrassing erbij. Bedankt.

Fijne webwinkel

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Super snel geleverd top!

Spullen zijn volgende dag in huis , en zijn niet duur

Tevreden

Dik tevreden

Alleen maar lof

Super fantastisch goede service!

snelle levering en altijd wel iets extra

Zeer snelle levering, product perfect zoals beschreven

Zeer tevreden!

Superfijne webshop die doet wat hij beloofd en soms meer.

Ik vind de Egel een fijne webshop. De prijzen zijn goed, producten zijn goed en assortiment is heel breed. Ik koop er graag. De levering gaat heel snel en verpakking is heel goed.

De bestelling was er de volgende dag al.

Ik had met spoed 1 artikel nog en belde of ze snel konde leveren dat was geen probleem De volgende dag had ik me spullen in huis Netjes verpakt en leuke reclame boekjes er bij

Mooie producten en snel geleverd

Ideaal als je snel een goed product voor je hobby zoekt

Is goed

Ik geef aan een ieder het mailadres door die wat wil bestellen . Het vertrouwen is goed en de bestellingen komen altijd goed en snel aan

Helemaal goed

Het wordt zelfs eerder bezorgd, dan gezegd. Super

Geweldig altijd netjes verzorgd

Altijd met zorg ingepakt. Bestelling altijd eerder als de uiterste datum die gepland was. En wat heel erg leuk is, er wordt altijd iets extra's bijgevoegd bij je bestelling. Wat weer leuk is om te gebruiken bij het kaarten maken. Zeer tevreden over De Egel

Veel sneller bezorgd dan verwacht. Super

Lekker snel!

Bestelling wordt snel verstuurd!

Goeie website, vlugge levering

SUPER!!!!

Ik ben over alles supertevreden. Nergens wat op aan te merken.

Prima geholpen

Ik kreeg er een leuk kado bij . Snelle service .

Bestelling kwam snel en alles in goede staat. Bedankt voor het extraatje.

Keurig verpakt, snel geleverd.

Goed gesorteerde winkel en snelle levering!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES