Filtre

Goed geregeld mooi snel de bestelling ontvangen

Voor herhaling vatbaar

Zeer snelle en correcte service!

Zeer snelle en correcre service!

Zeer snel, een product minder geleverd maar na mijn mail meteen gereageerd en verstuurd. Binnen een dag. Een voorbeeld hoe moet je met klanten omgaan. Een grote +

TOP

Altijd snelle levering, en prachtige verassingen.

Klantvriendelijke website, snelle levering

Super snelle levering van mijn besteld artikel!!

Ik had al vaker besteld en toen ook een prettig gevoel over gehouden

Een goede ervaring

Een correcte en goede ervaring.

Snelle en nette levering

Zoals beloofd, snelle en goede levering. Bedankt daarvoor.

snelle levering goed verzorgd

ik was echt blij dat het sneller ging dan ver wacht alles keurig verzorgd. wat ik jammer vond is dat de kleuren van de stickers niet klopte. heel jammer maar heb het op kunnen lossen

De egel is echt super Snelle levering

geweldig goed

alles word correct afgehandeld de bestellingen worden netjes verpakt en verzonden! Ik ben dik tevreden,

Good service

Ordering from De Egel is very good,fast service and good service,i love ordering from de egel

Goed lekker snel bezorgd

Alles ging goed lekker snel bezorgd met een leuk kadotje

Super snelle levering

Snelle levering ook altijd een presentje erbij

Geweldig bedrijf

Ik ben iedere keer super tevreden over de Egel. Duidelijke website, niet duur, snelle levering en altijd zit er wel een leuk extraatje bij in.

Super goed

Altijd, top verzorgd snelle levering. Super goed.

Super snelle levering. Er zaten nog wat leuke extra dingen bij. Mooie verrassing. Ook de verzendkosten vielen mee. Alles bij elkaar SUPER

Tijd klopte, bestelling volledig en leuke attentie

Tot de volgende bestelling

Goede snelle service

Snel geleverd met altijd een leuk extraatje erbij

Goed en prettig

Snelle bezorging

We hadden niet verwacht dat onze tuin klompen zo snel bezorgd zouden worden . Netjes verpakt en snel in huis .

Snel geleverd en altijd iets extra's

Super!!!

Bestelling zeer snel binnen. In een nette doos met een duidelijke orderpicklijst erbij. Alles op volgorde van die lijst in de doos. En altijd een schitterend extraatje bij je bestelling, dit maal een snijmal en 2 designpapier. Dank daarvoor.

Super, netjes verpakt en voor datum afgeleverd

Ik die graag bestelling bij de Egel. Het word altijd snel geleverd is goed verpakt en ze hebben mooie spullen. Klein minpuntje! Ik had nu losse artikelen en een snijmachine, losse spullen werden eerder apart geleverd zonder vermelding van dat de machine later kwam ik was daar erg bang, gespannen en onzeker over en heb toen toch maar gebeld. Had graag gehad dat ze dat vooraf even gemeld hadden. Verder een hele fijne zaak om te bestellen

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES