Filtre

Snelle levering.

Ben super blij met mijn bestelling, snelle levering en en leuke attentie er bij! Bedankt top service !

Nog eerder dan verwacht werd mijn pakje keurig bezorgd! Ik ben erg blij met jullie service . Van harte bedankt!!!!!

Snelle levering. En altijd een leuk presentje erbij.

Snel

Snelle levering ondanks t vervoersprobleem

Uitstekend!

Vlotte levering, netjes verpakt en altijd iets extra's.

Snelle levering van mooie producten!

Altijd het pakket volgens afspraak snel thuis, soms zelfs nog sneller. Altijd uitstekend verpakt en een leuke attentie. Bovendien een goede prijs voor de artikelen.

Verrassend

Mijn bestelling was er snel de prijzen zijn goed ook veel keuze net mijn 2 de bestelling gedaan. Als ik 1 punt van kritiek moet geven is het de zoekfunctie die niet optimaal werkt

Super snel geregeld

Mooie spullen, goede prijzen en supersnel ontvangen

altijd goede ervaringen

alles altijd fantastisch servies is snel en goed vaak eerder geleverd dan de mail zegt. heel blij mee

snelle, zorgvuldig ingepakte en correcte levering

zeer tevreden

Helemaal top

Bij mijn bestelling kreeg ik een cadeautje erbij. Vond ik echt super attent. En de spulletjes die ik had besteld ook top.

Zoals meestal heel goed

Het zou 5 Okt geleverd worden maar wat er was wist ik niet heb zelf gebeld en hoorde 1 artikel niet op voorraad.Wisten niet hoelang het duurde heb gevraagd om het dan zonder dat artikel op te sturen wat gebeurde 2 dg later was het geleverd.en het bedrag keurig terug gestort Dank u wel.

Je pakje snel in huis en altijd een leuk cadeautje erbij.

Ik ben tevreden.

Goede service en klant vriendelijk ,leuke presentjes.

Prima!!

Nette correspondentie en fijne materialen.

Al regelmatig besteld en meestal eerder dan aangeven worden de spulletjes geleverd. Echt super tevreden.

Zeer goede service

Altijd een hele snelle levering en prefect verpakt

Super goede service

Eerste bestelling, en meteen een goede ervaring. Bedankt voor de goede service! Zeker aan te raden

top

vlugge levering

Snelle levering en altijd weer een mooie verrassing er bij.

Snelle service, scherpe prijzen. Steeds mooie geschenkjes bij aankoop...

Een geweldige webshop

Goede webshop overzicht ook goed en ook snelle verzening.

Verkeerd geleverd

Mijn pakje is geleverd op het verkeerde adres heb mijn adres opgegeven Stationsstraat 5 maar ik ben gemist woon in Stationsstraat 35 ben naar die mensen hun huis geweest en zij beweren dat ze het terug hebben bezorgd aan PostNL dus denk dat jullie mijn pakje terug zullen ontvangen graag zou ik willen dat het pakje terug wordt gestuurd naar mij maar dan wel naar Stationsstraat 35. Mvg Casterman vanessa

Snelle levering, prima materiaal en leuk cadeau: bedankt

Ga zeker hier vaker bestellen!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES