Filtre

Super goed snel en netjes

Zo snel en een mooi extraatje erbij echt fantastisch

Geweldig snel netjes en voor een mooie prijs

Hele goede service en leuke attenties bij je bestelling

Altijd snel en netjes geleverd

jammer dat er producten op de site staan die niet te leveren zijn.

Van alles besteld en juist de hoofdzaak wat ik wilde hebben was er niet. Daardoor bestelde ik wat meer maar juist het belangrijkste is er niet. Jammer dat ze het niet bijhouden wat er is en niet. Kunnen ze ook op de site vermelden dat het op is en dan is het wel duidelijker.

niet tevreden

Hadden raffia besteld er stond nl.niet in de beschrijving dat het allemaal loos stukjes waren.Er stond 25 meter en dan denk je ook dat het 25 meter aan een is en niet allemaal losse stukje .Dus heel jammer had er 4 besteld. Dus misschien de omschrijving product beter aanpassen.

Liever lui dan moe

De klantenservice mag niet die naam hebben! 1) Ze hebben liever dat je zelf alles uitzoekt. 2) Er wordt regelmatig een pakketcode verstuurd die later dan een vergissing blijkt te zijn. 3) De antwoorden die ze op vragen geven zijn kortaf en vaak onduidelijk. Kortom: niet bepaald (klant)vriendelijk!

Betaalbaar en snel geleverd

Voor wat ik zocht werd deze webwinkel van harte aanbevolen. De prijs voor mijn producten was ook nog eens goedkoper dan andere webwinkels. Levering was zeer snel en goed verpakt en er was een zeer attent cadeautje bijgesloten die ik heel goed kan gebruiken. De Egels staat nu in mijn favorietenlijst.

Alles komt op tijd en ziet er altijd prima uit, zit altijd een extraatje bij. Zeker dat verzendkosten bij 20 euro gratis zijn bevalt prima.

Snelle verzending, ene dag besteld andere dag in huis, top service!

Fijne webwinkel met een prima assortiment tegen goede prijzen1

Snelle levering van de bestelling! Dit is de enige webwinkel waarbij het portovrije bedrag laag is waardoor je sneller een bestelling plaatst!!!

zoals altijd een goede service

ik bestel graag bij de egel omdat ik er zeker van ben dat ik dat krijg wat ik bestel of altijd snel antwoord krijg als iets niet op voorraad is. Bij de egel voel ik me zoals men zegt: de klant is koning.

Wederom goede ervaring

Bestelling geplaatst Mail ter bevestiging Volgen van de bestelling Meestal binnen 2 dagen Meestal leuke extra's erbij!!!!!! Ik zeg prima webshop!!!!!

zeer veel in stock voor de hobbyist met veel keuze

bedrijf zeer goed aan te bevelen heeft veeeel in huis voor de hobbyist Spijtig dat in tot nu toe geen bestelling ontvangen heb wegens problemen met POSTNL niet van de egel

Geweldig.

2 bestellingen ontvangen. Mooi op tijd en snel, keurig verpakt en een kadootje. Bedankt. Dit was mijn eerste bestelling er zullen wel meer volgen.

Een geweldige website met een zeer snelle levering

Super service

Je krijgt tijdig een bericht als er iets ontbreekt of niet in stok is of je het wel of niet wil inruilen en ook al heb je de datum dat het zou toekomen het komt soms wel wat rapper der aan en is leuk om het dan wat vroeger te hebben om er rapper der aan te kunnen beginnen . Ik bestel nog dingen via de egel later als ik zee niet vindt in de winkel

zoals verwacht mag worden

snelle levering, keurig

altijd snelle correcte levering

altijd correcte snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer het verzonden is

Een heel goed bedrijf

Super goed bedrijf

Snel-secuur-geweldig!

Fijne webshop

Altijd leuk om mijn bestelling te krijgen. Zitten vaak extra verrassinkjes bij. Daar wordt je heel blij van!

Geweldig, zoals altijd!!!

Heel fijn om hier iets te bestellen, duidelijke site en volop keuze!! De bestellingen verlopen altijd vlekkeloos en alles komt keurig netjes aan. Dus in een woord: geweldig!!!

goed verzorgd

netje op tijd en snel