Filtre

Netjes en snelle levering

Alles keurig en snel geleverd, de leuke attentie is altijd weer een verrassing dank je wel daar voor

Shop met veel mogelijkheden. Perfecte verzending en levering.

Heel tevreden.

Always glad to buy from them

I have been buying from De-egel to Portugal for years now, and I am sure glad to have found them on the net

Snel mijn spullen ontvangen, was zorgvuldig verpakt. En als toevoeging wat extra’s. Ik ben blij met De Egel en zal zeker weer bestellen als ik iets nodig heb.

Super snel keurig verpakt en altijd een leuk extraatje bij je bestelling

Geweldig netjes leuke attenties bij je bestelling en goede service

Top snel en netjes

zeer snelle levering, goed en netjes ingepakt.

Al heel lang bestel ik m'n hobbyspullen bij De- Eggel. Ben altijd heel tevreden geweest met de snelle levering en prima afhandeling van de betaling. Met vr. groet J.H. van Vliet

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt heel blij mee een 10

Echt perfect de service is goed prijs is goed en de levering is goed gewoon perfect.

Goede en snelle service !

Goede en snelle service !

Verkeerde maat

Dacht dat het losse letters waren de maat was in mm wij dachten cm Gebruik het als achtergrond Ik had grote letters nodig Vv kerst. Hoera

Zeer goed verzorgd

Na lange tijd weer eens een bestelling geplaatst en deze was zeer vlug hier na 2 dagen. Hartelijk dank Lambear

Snel en vakkundig

Prima prijs voor mijn hobby

Prijzen liggen lager dan bij overige hobby winkels.

Snelle levering. Alles in orde. Als leuke verrassing een cadeautje erbij. Klantvriendelijk

na jaren klandizie nog altijd uitstekend

af en toe een min puntje maar verder oke

Uistekend

Voor de 2e keer hier een bestelling gedaan. Alles netjes geleverd. Zeker een aanrader

Perfecte website met perfecte service

Uitstekend kan niet beter

Snelle en correcte levering . Altijd leuk om extra presentje te krijgen , waarvoor mijn dank .

Perfect leuke extra's bij je bestelling niet duur en goede service

GOED EN SNEL

SEL GELEVERS. HELEMAAK O K E .

Ze zijn altijd super snel netjes en leule extraatjes bij je levering

Snelle en correcte levering

Systeem gaf aan dat de levering volgende week pas zou komen maar ik had hem daags erop al in de bus met een leuke verassing erbij

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES