Filtre

Snelle en correcte levering.

Fijne webshop en goede service

De egel is een webshop met een groot assortiment, mooie prijzen en betrouwbare levering. Altijd verrassing erbij dat is ook erg leuk

Snel en netjes

Top grote klasse

Gewoon perfect

Ze geven altijd hele goede service en altijd een mooi extraatje bij je bestelling

Beschadigd artikel ontvangen

Helaas een (lichte) beschadiging aanwezig op het bestelde artikel.

Betrouwbaar, netjes en zeer attente webshop!

Alles wordt zo snel mogelijk en zeer netjes verpakt geleverd, daarbij wordt er altijd een leuke attentie bij gestopt.

Supersite

Ruime keus, mooie prijzen, snelle bezorging.

zeer goed

Zondag besteld en woensdag al in huis. En ik ben blij

Super service

Mijn eerste bestelling zou pas op 26/7 geleverd worden, doch twee dagen na het plaatsen van de bestelling (op 19/7) werd het pakje al bezorgd. De bestelde artikelen zijn precies zoals voorgesteld op de website. Met andere woorden, mijn eerste ervaring met deze webshop kon niet beter. Doe zo voort!

Hele goede service en nette verzorging van de bestelling. Ook het afhalen in Rotterdam hele fijne service.

Spulletjes die ik bestel worden netjes op tijd geleverd

Perfekter Service

Wie immer schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal tevreden.

Bestelling gedaan , kreeg mail met datum van levering en ontving mijn bestelling nog eerder, dus kan niet anders dan tevreden te zijn ! toppie

Snel geleverd en niet duur

Voor de eerste keer iets besteld bij De- Egel. Pakje werd met vier dagen in goede staat besteld. Ik ben hierover tevreden en hoop nog eens vaker iets bij deze winkel te bestellen.

Heel gied

Is heel goed niet duur en snel bezorgd

Fijne hobbyzaak

Snelle levering tegen een goede prijs. Bestel graag bij de Egel.

Altijd een leuk presentje snelle levering en ik heb ook altijd alles van wat ik besteld heb

Gewoon goed

Goede producten. Goede levering.

Altijd snelle en goede service Prijs is ook ten opzichte van andere vaak goedkoper

snelle correcte verzending

leuke spulletjes tegen betaalbare prijzen.

Altijd snelle levering, netjes verpakt. Zeer tevreden

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES