Filtre

Uitstekend geholpen

Snelle levering. Plus een extra attentie. Alle lof.

Iets was niet leverbaar en ik gaf aan dat ik het geld terug wilde. Het geldbedrag stond heel snel teruggestort op mijn rekening. Bedankt voor de goede service!

Mijn ervaring is top. Bestelling is zeer snel en correct geleverd

Mijn favoriete webwinkel

De Egel heeft altijd wat ik zoek. Het wordt snel geleverd en ik spaar tijd met zoeken naar het juiste, en ook nog snel in huis. Als ik iets nodig heb kijk ik als eerste bij de Egel!

Levering

Snelle en goede levering!

Snelle bezorging.

Mijn ervaring is goed snel bezorgd dus dat is prima,maar mijn verrassingspakket viel wel erg tegen mallen uit 2003 wel erg oud en dat vind ik wel jammer.

alles was geweldig

kreeg nog een berichtje van ze, omdat mijn hele bestelling nog niet compleet was dat vind ik geweldig van ze.

Snelle service prima

Prima goede spullen

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden

Snelle bezorging.

Een juiste en zeer snelle levering

Ben zeer tevreden

snel, goed en klantvriendelijk

ik ben heel tevreden. wordt snel bezorgt en altijd een extraatje. Waardeer dit zeer. De website zou ik graag wat overzichtelijker zien. Vooral omdat je vaak gewoon even wil kijken wat er allemaal is. Daarmee stop je al snel daar het onoverzichtelijk is. Maar verder koop ik graag mijn producten bij de Egel

heel erg tevreden

altijd snelle levering

Tevreden

Bestelling snel geleverd

Mijn bestelling is snel verzonden en geleverd. Met iets extra's

Snel geleverd, en fatsoenlijke prijzen

Leuke site met leuke spullen tegen normale prijzen. Top

Snelle levering, nette prijzen voor de artikelen

Zijn goed

Een snelle service

heel goed en snel

Ik bestel hier graag mijn producten vanwege de snelle levering, de uitstekende verzorging van het pakket en de artikelen en de goede service.

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Een verdiende 10!

Ik heb geweldige ervaring het is makelijk op de site te zoeken,je klikt besteld en huppa de vestwlling is weg.En vanwege de corona ken het lang dure,maarniks is mjnder waar ik had het met minimaal 2 a 3 dgn binne. Ga vooral zo door en veel s6 met u nodige klanten toppie

bestellen en wordt heel snel daarna bezorgd.

Op de laatste e-mail van jullie stond bij de bevestiging vd bestelling stond iet over korting. Hoe zie ik dat en hoe kan ik die dan gebruiken. Graag lees ik dat van jullie.

prima!

Prima website, snelle reactie, snelle bezorging. Niets op aan te merken!

Een super snelle bezorging

Quick delivery, well wrapped, sweet extra

Delivery came sooner than announced, products were carefully wrapped and some fun little gifts...thank you for the great service.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES