Filtre

Helemaal top!

Snelle levering, kleine extra attentie, goed en stevig verpakt

Prima.

Prima!!

Makkelijk te bestellen

Perfecte levering. Heb alleen een opmerking, als ze er gratis cadeautjes bij doen, doe dan in de Nederlandse taal en niet in het Engels.

Snel en goed

Veel keus, goedkoper snelle levering Boven de 20 euro geen verzend kosten En ook nog een cadeautje er bij geweldig

snelle en goede service en levering

Goede spullen en een snelle levering. Ook altijd zit er iets extra's bij. Bestel graag bij De Egel.

Was erg snel binnen

Prima. Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering en er zit altijd een leuke verrassing bij je pakketje.

Heel goed.

Een hele snelle levering. En de leuke attentie die ik kreeg voor mijn bestelling.

goede service en vriendelijk te woord staan.

als je klachten hebt worden ze goed opgelost

Nooit eerder, hier besteld. Super snel en netjes geleverd

Tevreden, wanneer ik weer iets nodig heb zou ik zeker weer hier iets bestellen

snelle levering, heel fijn

Snel en betaalbaar

Zeer goede service en snelle verzending

Nog zoekende

Lastig om artikelen te vinden je moet veel handelingen doen. Wel weer snelle levering en netjes verpakt

Top!!!

Goed verpakt en snelle levering met altijd iets leuks erbij. Zo leuk een verrassing in je pakketje!!

Fijn assortiment, snelle verzending

Zie titel. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

Zeer snelle nette levering.

Besteld en 2 dagen later al geleverd, netjes verpakt.

Ik heb voor de eerste keer besteld en zal zeker vaker bestellen. Order snel ontvangen

Na een bestelling vragen ze van de egel altijd een review. Tja dat is eigenlijk altijd hetzelfde natuurlijk! Super service en altijd een verrassing erbij. Misschien toch wel 1 minpunt. Je besteld altijd meer dan je eigenlijk in gedachte had.

Snel en correct

Snelle verzending,er zaten allen 3d vellen bij die ik volgens mij niet had besteld

Super. Netjes. Bedankt

Super. Netjes. Bedankt Ook van het antwoord.

Snelle verzending en weer n leuk kadootje erbij, dus een blije klant.

Jullie zijn gewoon MIJN hobbywinkel, heb al heel wat reclame voor jullie gemaakt. Omdat ik heel tevreden ben.

Snelle levering en netjes verzorgd en ook nog een extraatje. Zeker aan te bevelen .

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES