Filtre

zeer goed

ik had het zo in huis een dikken 10 thea

Great service!

I managed to get a hard-to-find product from De Egel. Unfortunatelly the brush soap was out of stock, but they still sent me the other part of my order. :) I will return!

Uitstekend.

Snelle levering en goede service

Het bestelde kwam zó snel, SUPER

Ik had nooit eerder bij "de egel" besteld. Dit was dus de eerste keer, maar zéker niet de laatste keer. Het kwam supersnel, was keurig verpakt, kortom SUPER!!!!

Tip top in orde deze bestelling

Deze bestelling was tip top in orde en was heel snel verzonden en aangekomen (ned-be) 1 a 2 dagen.

geweldig

zo snel binnen voor 12.00uur besteld en de andere dag al binnen. helemaal top

Bestelling zoals altijd weer lekker snel ontvangen en bedankt weer voor het extraatje!! Groetjes Nicolette

Alles weer prima geregeld

Pakketje op tijd en goed verzorgd ontvangen.

Het is keurig afgehandeld.

Het was helemaal prima,geen problemen.

Ik ben zeer tevreden

Snel geleverd en alles inbegrepen

Een topper onder de hobby(web)shops!

Al enige jaren bestel ik hier hobbyartikelen. Ze hebben een groot assortiment, de verzending verloopt prima en de spullen zijn goed en ze zijn zeer service gericht.

toppie

hoi egel bedankt voor de super snelle levering bedankt voor het extra kadootje tot de volgende keer

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, bedankt voor de leuke extraatjes

Super snelle afhandeling en levering

Goed word alles geleverd en ook snell

Zeer tevreden met mijn eerste bestelling. Alles is goed en snel verlopen. Tot een volgende keer!

Zou aan huis geleverd worden, moest het ophalen.

Het pakketje is niet afgeleverd omdat wij niet thuis zouden zijn. We waren er wel. We hebben een briefje dat pakketjes achtergelaten kunnen worden. We vermoeden een gemakzuchtig bezorger. Mijn vrouw heeft het op een afhaalpunt een dag later op kunnen halen.

heel erg goed

Het probleem dat er was werd door 1 telefoontje op gelost

Reuze tevreden

Ik was enorm verrast van de snelle en vlotte levering. Ik verwaverwachtte mijn bestelling ten vroegste op dinsdag en op vrijdag was het op de middag al geleverd. Daardoor kon ik veel vroeger dan verwacht aan de slag. Ook altijd fijn om een gratis artikel te ontvangen. Bedankt voor de vlugge en perfecte aflevering. Een pluim voor jullie.

goede winkel

met veel geduld van uw kant is mijn verkeerde bestelling goed opgelost en het geld meteen teruggestort

Uitstekend!

Pakketje is snel verzonden en bevat altijd een extraatje.

Snel in huis met wat extra's er bij super!

Prima service goede kwaliteit

180 Beijerlandselaan