Filtre

Weer voor herhaling vatbaar

Met de geleverde bestelling was ik weer erg blij Ook kwam het veel eerder dan ingepland Ik had een opmerking geplaatst over een rubberen mat voor de gemini die van zeer slechte kwaliteit was. Deze kon ik niet nieuw bestellen, was er niet in die maat. Groot was dan ook mijn verrassing toen ik een rubberen mat en een magneet mat in 1 verpakking gratis kreeg. Wat een service, erg blij mee. Mijn volgende bestelling doe ik weer bij u. Met vriendelijke groet, Ans

Zeer tevreden!

Altijd snel en op tijd geleverd.

Tevreden klant

Mijn bestelling werd vlot geleverd. De zending was goed verpakt. Ik kreeg er zelfs nog een cadeautje bij.

Goede service.

Ik vind het fijn om op een duidelijke webshop te winkelen. Als ik vragen heb krijg ik altijd kort en bondig antwoord. De levering is (bijna) altijd op tijd, maar vaak nog eerder dan verwacht. Er wordt melding gemaakt van niet voorradige artikelen, dus je weet altijd waar je aan toe bent. Het is mijn favoriete hobbywinkel.

Ikvind de snelle levering heel fijn,en dat het boven de €20,00 gratis verzenden is. (voor Nederland)

Ik heb een paar keer bij De-Egel iets besteld. De service is heel goed. Vlotte bezorging en altijd netjes verpakt. Ik kom zeker terug.

Snel en correct geleverd

Mijn bestelling was de volgende dag in huis en perfect ingepakt.

Geweldig bedrijf

Altijd goed geleverd en steeds iets leuk er bij koop er graag

Een geweldig bedrijf

Zoals ik al vaker vermeld heb een erg snelle service en alles netjes verpakt. voor mij is het een top bedrijf raad het iedereen aan.

Altijd sneller dan verwacht.

Zie hierboven

Vandaag besteld ,morgen in huis.wat een service!

Vlotte verwerking van de bestelling!

Snelle en keurige en attente bestelling

Snelle en keurige en altijd een attentie mee gestuurd

perfect!!!!

super snelle levering, en bedankt voor de extra verrassing.

SUPER

Al vaak iets besteld, steeds weer opnieuw snelle levering goed verpakt. Een keer ging een kleinigheidje mis en dat is fantastisch opgelost. TOPPIE. Complimenten aan de medewerkers.

Goede kwaliteit,snelle levering.

Ben blij dat het zo snel aan kwam. Heel goei kwaliteit. Ga ik veel plezier aan hebben. Karin

super, en dan de leuke atentie

super snell/goeie sevice

Geweldig. Snel geleverd en altijd iets extra's.

Erg snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering met een leuk kadootje.

Goede levering en leuke cadeautjes erbij!

Alles was netjes verpakt en er zat een leuke verrassing bij. Ik ga zeker vaker bestellen

Ondanks dat er iets niet bij mijn bestelling zat, is dit gelijk opgestuurd en had ik het heel snel in huis! Prima service!!

prima service en vlug geleverd

vlugge en correcte levering

Snel en goed