Filtre

een vertrouwd adres.

kan het iedereen aanbevelen.

Ik ben zeer tevreden

De sevice is zeer goed. Leveringen duren veel korter dan er vermeld wordt op de site. Dat is telkens een fijne verrassing. En... de extraatjes zijn erg leuk en vaak handig. Ik ben erg blij dat ik "de Egel" ooit bij toeval heb mogen leren kennen via een klant van "De Egel", die ik via een kaartenmaken groep heb ontmoet via Facebook.

Zeer snelle en goede levering

Goede levering en mooi optijd. Altijd zit er wat extra's in wat toch leuk is en niet hoeft.

heel goed

kreeg mijn bestelling sneller als geplant

keurig verpakt snelle verzending

Prima service waarin je snel je spullen ontvangt en in het proces goed op de hoogte gehouden wordt

Super leuke webwinkel

Als ik iets nodig heb, is de egel webwinkel nummer 1 voor mij

Snel en keurig netjes geleverd!!

Alles prima!!

Top.

De levering is vlot en zeer correct

Heel erg goed

Alles is goed geregeld ik koop graag bij de egel

Geweldig!

mijn bestelling werd supersnel geleverd en was keurig verzorgd. Grote verrassing was het cadeautje wat ik vond in de verpakking. Alles is prima verpakt en er is echt zorg aan besteedt.

geweldig

Hallo mijn bestelling was weer heel vlug binnen en keurig verzorgd ook bedankt voor het leuke presentje

Alles netjes in orde

Leuke site en aanbiedingen

Als je een bestelling doet krijg je een mail. Als het opgestuurd is krijg je ook een mail. En als het pakje binnen is dan zit er ook nog een klein cadeautje bij. Dankjewel

jullie zijn toppers.

jullie aan alle hobby vrienden door te geven.

Duidelijk en snel versturen en goedkoper.

Prima, snelle service (eigenlijk te snel :-)) en heldere website.

Eigenlijk te snel. Had bij de verzending opgegeven dat ik de zending pas een week later wilde hebben (op de verjaardag) maar de zending werd al de volgende dag verzonden. Verder alles echt prima geregeld.

goed verzorgd

Snel en goed geleverd.

Goed en snel en netjes geholpen.

Heel tevreden

Ik ben heel blij met de snelle levering van mijn bestelling en ook met het extra cadeautje wat er altijd bij zit. Bedankt!

Eerder bezorgd dan aangegeven. En ook nog een leuke verassing erbij

Prima en vlot

Geduld van vriendin is niet zo groot

top

goede communicatie en snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt.

Ga hier zeer waarschijnlijk wel meer bestellen.

Goede kwaliteit, alles wordt netjes en op tijd geleverd

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES