Filtre

Goede verwerking.

Goede verwerking.

Supersnel

Altijd prima verpakt, een leuke attentie, nette prijzen en snelle levering.

Snelle levering en niet duur!

Ik had metalen ringen besteld en deze zouden eigenlijk pas 10 later binnen komen (wat prima was, ik had geen haast) maar 3 dagen later had ik ze al in huis! Er zat zelfs een leuk extraatje in de doos dus dik tevreden!

Snel

Fijn bestellen bij hun en snelle levering

Super snelle levering

Zo leuk, snelle levering met altijd een verrassing bijgesloten top !!!!

Erg goede service

Alles netjes verpakt bezorgd gekregen met extra cadeautjes! Erg leuk! Word enorm gewaardeerd!

Uitstekende service en snelle levering.

Alles goed verpakt en erg snel geleverd. Leuke attentie bij de bestelling. Dat komt goed over. Alles goed verzorgd.

Heel netjes en snel geleverd met een cadeau erbij de perfecte hobby website bedankt

Super snel en correct geleverd

Altijd alles perfect verpakt en geleverd

Mooie webwinkel groot assortiment en goede service

Snelle levering, goede producten, gratis attentie

Heel netjes snel en goedkoop

Snelle levering en een leuk extraatje!

Ik kreeg snel mijn bestelling binnen en beide keren zat er een leuk extraatje bij! Ik ben tevreden! :)

Geweldige service snel opgestuurd keurig verpakking

Goede verpakking snelle service

Geweldig!!!!!!

Heel graag bestellen bij de egel. Altijd de dingen die ik vraag en snel met bezorgen...ook in Coronatijd..

Mooie website veel keus en hele nette service

Zo snel en nog een mooi extraatje erbij ook

Zo snel en nog een mooi extraatje erbij ook

Fantastich

Zo snel en netjes geleverd grote klasse

Wat een geweldige en nette service

Zeer slechte levring

Waardeloos verzendbedrijf, 4 x afspraak gemaakt, steeds te melding dat het niet afgeleverd kon worden. Steeds geprobeerd op een verkeerd adres. Nu kwam het (met de 4e keer gewoon met DHL en kwam op tijd. Go parcel heeft duidelijk of hele domme, of helle ongemotiveerde chauffeurs. Zolang er zaken gedaan wordt met Go parcel voor mij geen bestelling meer bij de egel.

Uiteindelijk goed gegaan

Bestelling na 3 weken nog niet bezorgd na mijn mail binnen twee dagen alsnog bezorgd.

Very good

De Egel is always fast with there service and handle it with care

Zin om er mee aan de slag te gaan

Tijdens deze Corona tijd, op zoek naar andere bezigheden en nu ga ik experimenteren met beton. Keurig verpakt en geleverd. Ik gebrainstormd om te beginnen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES