Filtre

Altijd zeer tevreden.

Ik bestel telkens met heel veel plezier. Snelle en correcte levering.

Hebben alles op voorraad en snelle verzending

Zie bovenste regel

hele goede service en altijd geleverd me een verrassing

Ik ben altijd super tevreden

Prima in orde.

Duidelijk en snel

Bestelling alsnog compleet verstuurd, daar was ik wel blij mee!

Hele goede service!

Nadat wij een extra bestelling hadden gedaan en telefonisch contact hebben gehad met de De Egel, kregen wij beide bestellingen in één keer geleverd. Waarbij ook maar één keer verzendkosten moesten worden betaald. Met andere woorden, top service!

Zowel aanbod als klantendienst verdienen een dikke 10

Zeer ruim assortiment en heel gevarieerd. Er waren een paar items niet in voorraad, hun klantendienst heeft mij pro-actief gecontacteerd met de opties om of iets anders te kiezen of om het tegoed bedrag terug te krijgen. Ze hebben sneller geleverd dan voorspelt en alles was netjes verpakt. De prijzen zijn dik oké.

Goede service en snelle verzending

Goede service, snelle verzending en altijd extra folders

Super snel

Nette snelle levering!

Zoals altijd uistekend verzorgd en geleverd!

Levering is zoals altijd snel en keurig verzorgd! En altijd zit er een extraatje bij.

Geweldig, de spullen zijn altijd goed verpakt en een verrassing erbij.

Zoals altijd, zeer goed bevallen!

mijn ervaring blijf een goede verzorging en alles keurig netjes .

netjes geordend verpakt goede bezorging. en altijd wat leuks extra als verrassing erbij.

Fijne ervaring

Ik heb lijm besteld. De site is duidelijk en had snel gevonden wat ik zocht. De levering was snel en goed en ik ben een tevreden klant.

Communicatie rond bestelling is zeer degelijk en zaken worden zeer vlot opgevolgd

Het is best soms een zoektocht op de website, eenmaal bestelling doorgegeven is opvolging heel degelijk en communicatie heel vlot. Levering gebeurd ook tss opgegeven tijdspanne super

is altijd in orde

ik ben altijd goed bedient en ik koop alles dat ik nodig heb bij jullie,alleen jammer dat het wat lang duurt eer de nieuwe dingen bij jullie te verkrijgen zijn maar ik blijf wachten tot ik het bij jullie kan kopen grt christele

vlotte snelle levering

word vlot en snel geleverd

super goed

altijd hele snelle levering en er is altijd een presentje er bij

Mijn ervaring is zeer goed!

Bestelling is snel geleverd. Pakket zag er netjes en met zorg ingepakt uit. Bedankt voor jullie inzet. En tot een volgende bestelling.

Weer een snelle keuring verzorgde levering van mij bestelling

Ondanks dat er eerst iets niet goed ging met bestelling, wat na een telefoontje snel herstelt was. En de medeling dat het pas over 10 dagen geleverd zou worden. Mijn pakje met 4 dagen in huis, waarna ik, snel aan de slag kon met de nieuwe producten. Weer super geregeld echt een top bedrijf. Dank jullie wel

Super, als altijd,

zie boven

Prettig en altijd een leuk presentje. Ga zo door.

Zeer tevreden.

Ik ben heel tevreden over De Egel. Mijn bestelling wordt altijd vlot afgehandeld. Daardoor hoef ik nooit lang te wachten op de bestelling. Blijf zo doorgaan. Gr. Willy Bazuin.

heel goed

heel goed