Filtre

Keurig en snel

Prima verzorgd.

Top!!!

Alweer snelle en goeie service en leuke extra's.

Prima service en heel veel keus.

Goede ervaringen met De Egel. Koop hier regelmatig. Artikelen waren eerder geleverd dan aangegeven.

Tevreden

Zeer netjes verpakt met korte levertijd waarbij hartelijk dank voor de goede service

Pakket op tijd

Goed verzorgd

Prima verzorgd en vlotte levering

Iedere keer opnieuw op tijd en vindt altijd een leuke verrassing.

super, alles compleet wat je besteld

Super, en ook nog een verrassing er bij, altijd weer spannend wat er deze keer in zit. Jammer dat de verpakking behoorlijk kapot was. Maar daar kan de Egel niets aan doen.

Goede en snelle levering

Snelle levering netjes verpakt cadeautje erbij vriendelijke bezorgster voor herhaling vatbaar

Goed product snelle levering

Snel geleverd maar wat een papierwerk aan nutteloze reclame erbij.

Snel geleverd maar een boekwerk aan reclame erbij, vind dat in deze tijd niet meer passen. Ook niet gerichte reclame op wat ik besteld had.

Heel veel keuze, bijna alles vind je hier. Leuke aanbiedingen

Spijtig tot op heden nog geen antwoord op mijn vraag verstuurd via mail. Bij mijn bestelling met ordernummer 175200 is één product helemaal stuk. Het lijkt mij zo ingepakt en men het toen niet heeft opgemerkt dat het stuk is. Ik vraag me af hoe zoiets positief afgehandeld kan worden? Mijn vraag was: Dag Het pakket is vandaag toegekomen. Helaas is artikel helemaal stuk aangekomen nl. 1 x - Cadence Water Based vinger Wax Koper 01 015 0906 0020 20 ml - € 3,99. Het glazen potje is gebroken en stukjes uit. Niet bruikbaar. Wat moet ik ondernemen om dit vergoed te krijgen of een ander potje zonder kosten te laten na sturen, aub? Hopend op een positieve afhandeling.

Altijd goede en snelle levering

Ze leveren je bestelling altijd snel en goed verpakt. Ook is er iedere keer weer een leuke verrassing aan mijn bestelling toegevoegd wat het bestellen nog leuker maakt.

Goede service, hoewel het versturen wel langer duurt.

Fijne, duidelijke website. Levering zelfs eerder dan gezegd! Top gedaan

Altijd alles pp voorraad en lekker aanbiedingen Ga zo door

geweldig

altijd heel correct uitgevoerd, en altijd een kleinigheidje erbij

Bestelling kwam eerder dan verwacht

Moest een datum plannen voor bezorging van het pakketje maar echter kwam deze veel eerder.

Ben heel tevreden.

Dan word er gezegd de bestelling komt over een week. En dan komt het binnen 3 of 4 dagen al.

altijd goed, mijn go to store!

Altijd snel en goed bij de egel! Als ik iets zoek, kijk ik eerst bij de egel!

Snel geleverd, alles compleet en een leuk cadeau!

Netjes verpakt en een leuk cadeautje als verrassing, Top! Bij besteding van 20 euro al gratis verzending

Altijd netjes

Zeer tevreden over de egel correcte bezorging en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de egel. Een correcte afhandeling van mij bestellen en snelle levering

Snelle levering. Sneller dan ze voorspellen. Altijd een precentje erbij. Soms denk je:"Wat moet ik er mee." Maar vroeg of laat komt het je goed van pas. En zie je het nut of de logica van het product. Maar meestal weet je dit meteen en ben je dol enthousiast. Laat ik voor mezelf spreken. Prettige winkel, prettige mensen. Goed benaderbaar, ook via facebook

Goede service snelle levering en altijd een cadeautje erbij

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES