Filtre

Altijd netjes

Altijd netjes en goed verzonden, dit was in al die jaren de eerste keer dat het zo lang duurde, moest nu bijna 2 weken op mijn bestelling wachten.

Top winkel, goede service en leuke prijzen !

Echt een aanrader, ruime keuze

Heel snel geleverd. En keurig verpakt

Een dikke 10 verdiend.

is heel goed

Basteln

Zufrieden und Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Heel netjes en heel snel met een mooi cadeautje erbij dank je wel en tot snel

Grote klassen

De perfecte hobby webwinkel.

Top winkel

Prima winkel goede service.

Heb hele goede ervaring met alles.

Ik vind het heel erg fijn dat ik binnen een korte tijd mijn spullen netjes binnen heb zodat ik met mijn hobby verder kan. Ik raad de Egel dus ook echt aan.

Grote topper correct geleverd

Gewoon goed en snel

Perfecte levering en nette klantenservice

Erg snel en netjes geleverd met een leuke attentie erbij

Slecht

3 dagen na mijn bestelling was er nog niets gedaan aan mijn bestelling. Op de site geven ze aan dat ze doorgaans binnen 3 werkdagen verzenden. Terwijl mijn bevestigingsmail al aangaf dat het minstens een week zou duren. Voor een product dat op voorraad is?? Na 3 dagen geannuleerd en elders bestel. (Gekke is dat de terugbetaling dan wel binnen 10 minuten al geregeld is) Die winkel leverde de volgende dag nog. Dikke fail voor de egel. Eerste en ook zeker de laatste keer dat ik hier een bestelling deed. Ik beveel deze winkel zeer zeker niet aan vanwege de levertijd en de slordige website...

tevreden

tevreden

zeer tevreden alles is geleverd zo als jullie beloofd hebt.

graag bestellen bij jullie

Alles altijd prima en snel verzorgd.

In de shop een ruime keuze, en ben ieder keer blij verrast zo snel als de spulletjes thuis bezorgd worden.

Hele goede service..

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en ik ben altijd tevreden.

Een prima bedrijf

Al een heel aantal jaartjes bestel ik bij de Egel, een fijn bedrijf.

Een geweldig bedrijf

Ik blijf erbij dat ik zeer tevreden ben. Alleen ik heb sinds een week nieuwsbrief ontvangen die ik niet op mijn laptop niet geopend kon krijgen . Ook dit bericht kreeg ik ook niet geopend. Wel via mijntablet. Ik beveel iedereen aan,om bij u te bestellen.

Mijn bestelling is prima aangekomen zoals altijd goed verzorgd tot de volgende bestelling groetjes Toni

Prima en vrij vlotte levering

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen

super

super

het was mijn eerste ervaring met De Egel en deze was top!!

Bestelling keurig op tijd geleverd zoals besteld was. Mooie, leuke producten die uitnodigen om aan de slag te gaan. Er zullen vast nog meer bestellingen in de toekomst verzonden worden!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES