Filtre

Sneller levering

Order was snel geleverd, vragen worden snel behandeld. Ben erg tevreden met producten leuk extra cadeautje.

Vaak snelle levering

Maar zit nu al 3 dagen op een bestelling te wachten en het is nog niet afgestuurd terwijl dit wel afgesproken was en dan bel ik dan krijg ik te horen dat ik waarschijnlijk vanavond een mail van versturen zou krijgen, maar helaas geen bericht, dus vrees vandaag ook geen pakketje

het is goed

Mijn ervaring is geweldig . Altijd netjes pakket en heel leuk een leuke attentie.

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen.

Alles zoals altijd, prima.

Ik ben al jaren een tevreden klant bij De Egel. Alles klopt, de selectie, de kwaliteit en de prijs. Ik zal ze altijd aanbevelen.

SLECHT

Nou om eerlijk te zijn niet zo blij.Ik zou zaterdag een pakje krijgen.Dat is nooit aangekomen.Zou schade aan zijn.Ik heb al 2 x contact op genomen met jullie.Maar kom niet verder jullie schijnen het pakket nog steeds niet te hebben ontvangen. En doen niets om mijn pakket die ik netjes betaald heb naar mij op te sturen.Hele slechte service. Ik heb na de 2 telefoontjes er geen vertrouwen meer in dat ik mijn pakketje nog ontvang.

Snelle levering en erg leuk dat ik een extra presentje erbij kreeg

Goed verpakt en snel geleverd

Top online winkel

Heel veel keuze goede prijs snelle levering zelfs naar België Altijd een leuke verrassing erbij

Prima winkel, ze hebben een goede service. Altijd een extraatje erbij.. Top winkel

Snelle levering en veel extra ‘s !

Snelle levering en heeel veel extra’s ! Dank team Egel

tevreden over mijn bestelling

Ik ben tevreden over de bestelling En het was snel geleverd

Veel keuze, snelle service

Heel veel keuze in de webshop. Snelle verzending van pakketje. Dank je wel!

TOP!!

Zeer snelle levering vanuit Nederland naar Belgie. En een leuk kadootje bij mijn bestelling. TOP!!

Ben zeer tevreden.o

Mijn bestelling werd mooi op tijd geleverd.

Goede communicatie, vlugge verzending, netjes verpakt

super snel ook in deze bizarre tijden

Tot mijn volgende bestelling

Een vlugge levering, goed verpakt

Mijn eerste ervaring met deze winkel. Een goed eerste indruk! Het pakker is vlot geleverd en was netjes verpakt. Ik werd tussendoor goed op de hoogte gehouden door het bedrijf.

Uitstekende service

Mooi assortiment en in vergelijking met andere webshops niet te duur

Prima service. Vlotte levering. Keurig verpakt. Altijd een aardigheidje er bij en folders. Goede prijs kwaliteit.

Goede website. Spullen worden netjes geleverd. Iedere keer een verrassing erbij vind ik heel leuk.

Altijd keurig verzorgd en betrouwbaar

Uitstekende service

Altijd tevreden en ook altijd een extraatje erbij

Super snel in huis.

180 Beijerlandselaan