Filtre

Bij plaatsing bestelling werd als leveringsdatum 18 / 1 vermeld echter nq betaling kreeg ik de melding dat het de volgende dag zou aankomen Geweldig dus ook dd post.nl die hier leverde vriendelijke man en dat is in deze tijden een warm gevoel Deze mensen alsook jullue pakjes klaarmakers zullen heel wat negatieve reacties krijgen ivm latere levering Ik dus zeer tevreden en zal zeker nog bij de egel bestellen Mercikes xxx

Snelle levering en nog een leuke attentie op de koop toe.

Fijne winkel

Alle wordt oprijden netjes bezorgd

Altijd correcte afhandeling

Altijd snelle levering En correctie afhandeling En mooie prijzen. Ben heel tevreden

Niet verwacht, maar de bestelling in 1 dag aangekomen. Bedankt daarvoor. 9

1 nadeel was dat ik niet bij de bank kon inloggen via IDEAL. Na telefonsch contact snel opgelost. De bestelling was er al de volgende dag. Super en met een kleine surprise erbij. Bedankt daarvoor.

Super goeie service,en altijd een leuk presentje erbij

En is niet duur,iedereen aan te bevelen.

Prima,snel,goed verzorgd ,voordelig,geen vezendkosten vanaf 20€ En altijd een extraatje kortom super!!!

Zeer fijne webwinkel

Zeer snelle levering, goed geprijsd, altijd iets extra's bij bestelling.

Leuke site voor hobbyspullen, tegen betaalbare prijzen. Ruime keuze, makkelijk online te bestellen. Boven de 20€, gratis verzending. Ik bestel hier al verschillende jaren mijn hobbyspullen, de Egel is top!

Helemaal tevreden.

Duidelijke site. Bestelling is correct behandeld. Goede info. Ik ben helemaal tevreden. Hartelijk bedankt!

Vlotte, nette levering

Zoals altijd keurig verzorgd en vlot geleverd! En ook weer een extra kleinigheidje erbij. Dank!,

Prima.

Prima levering en een leuk presentje, hartelijk bedankt.

DE AFHANDELING WAS GOED11111

DE SERVICE WAS GOED IN DE TOEKOMST ZULLEN WE ZEKER NOG EENS BIJ U BESTELLEN

Vlugge levering goede communicatie

Altijd goede service.

Een webshop zoals er meer moeten zijn.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en goede levering. Hier ga ik vaker kopen.

Voor het eerst een bestelling geplaatst! Ze zou op donderdag toekomen, maar ze was er al op dinsdag! Alles zat zeer goed verpakt! Ik kan niet wachten om met mijn alcohol inkt te beginnen werken!

Prima geregeld

Altijd goed

Ik heb al vaker besteld bij de egel altijd goed en op tijd

Snelle aflevering, goed op de hoogte gehouden over de levering!

Besteld en netjes ontvangen

Vlotte verzending! Er zat zelfs nog een cadeautje bij. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Erg goed

Mooi op tijd en keurig verpakt!

Gewoon goed

De bestelling van de website ging goed. Geleverde is zoals op de site stond. Snelle correcte levering

Weer keurig geleverd

Weer keurig geleverd en goed beschermt verpakt

Perfect!

Snelle levering, prima service!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES