Filtre

Als altijd zeer goed ,snap alleen niet dat ik dit alle keren moet invullen als ik wat besteld heb bij de egel eigenlijk is het overbodig want bestel heel vaak bij de egel omdat het altijd goed gaat anders deed ik dat niet meer ,bestel bijna elke maand bij de egel ,en het blijft uitmuntend goed met de bestelde spullen gaan nooit geen problemen dus

Mooie producten en goede kwaliteit. Levering was later dan afgesproken.

ik heb nooit problemen gehad met de Egel, ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden over service en kwaliteit.

Een super website en super service

Top service en snelle verzending!

Al meerdere keren besteld en de levering was snel, goed verpakt en verzorgt altijd een extraatje erbij. Als er iets mis gaat met bv levering wordt er accuraat gehandeld en is het snel opgelost. Dat geeft vertrouwen in mijn ogen een topbedrijf!

Prima site

Super leuke spulletjes

Snelle levering,een stans gratis gekregen bedankt hiervoor . Groet Gerda

Goed verpakt, snel geleverd en een verrassende attentie erbij, waarvoor dank!

Goed verpakt, snel geleverd en een verrassende attentie erbij, waarvoor dank

Snelle bezorging

Heel tevreden over de Egel

Correcte en redelijk snelle levering. Producten zijn heel goed.

Snel afgeleverd

Snelle levering goed verzorgd en leuk presentje

EXCELENT

EXCELENT SERVICE AND PRODUCT QUALITY

Supersnel

Supersnel geleverd. Voldoet precies aan de beschrijving. Helaas 1 item (shimmersprayflesje) werkt niet. Maar de andere 15 prima

Goed verzorgd

De egel verzorgt de bestelling altijd netjes en vaak eerder dan de planning en met een aardigheidje erbij.

Snel en vriendelijke sevice en goed verpakt levering

Goede ervaring ze leveren snel

geweldig

Goede service mooie website. fijn om uit te zoeken. zou iets duidelijker kunnen. 'Snelle bezorging!!

Ik heb de laatste keer geen goede ervaring gehad.

Heb diverse mails gestuurd, maar ik hoop dat het pakketje dat 8 jan nou eindelijk zal komen!

Vlot ontvangen bestelling. Precies wat ik had besteld. Volgens mij voldoet het product aan de verwachting.

Altijd snelle en goede levering

Als ik iets bestel weet ik zeker dat het goed komt en altijd wat extra's erbij

Tevreden

Prijzen zijn in vergelijking met andere webwinkels supervoordelig! En ook verzendkosten naar buitenland zijn voordelig, vooral als je meerdere dingen besteld!

Vlot en goed geleverd

Met geweldige service gleverd

Helaas was mijn bestelling met de kerstdrukte bij het verzendbedrijf zoekgeraakt. Egel bedankt voor het opnieuw verzenden. Ik ben superblij.

Fantastich

Fantastich grote tien

Vlot geleverd , netjes verpakt , levering kunnen volgen en altijd weer een leuke attentie erbij en deze keer een schot in de roos , zo leuk ! Dank u wel Egel

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES