Filtre

Zo snel en correct geleverd

Heel netjes

Snelle levering en altijd een presentje :-)

Snelle verzending en zeer goeie service

Pakketten zijn altijd compleet , netjes verzorgd en altijd een leuk presentje er bij.

Altijd snel netjes en altijd een extraatje bij je bestelling gewoon geweldig bedankt en tot snel

Precies zoals omschreven .goedkoper als elders ,en ondanks corona supersnel geleverd . Zeker aan te bevelen .

Helemaal TOP!!!!!!!

Mijn ervaring is altijd heel goed. Als ik een vraag heb krijg ik snel een antwoord, service is goed. Tevens altijd een kanootje erbij terwijl de verkoopprijzen al heel laag zijn.

Bestelling leek gemaakt, maar bleef hangen

Nadat ik het product had besteld en een bevestiging van mijn order in de mail had gekregen, werd deze niet bezorgd op en na de aangegeven datum. Bij controle op de website, stond mijn order er wel met een soort vinkje. Toen ik daar op klinkt, bleek dat ik nog moest betalen, terwijl ik de indruk had dat ik dat bij de bestelling al gelijk had gedaan. Het bedrag was na het checken van mijn bankrekening inderdaad niet afgeschreven. Na de betaling duurde het nog een paar dagen, maar kwam het product in goede orde aan op het aangegeven adres.

Alles naar wens verlopen. Heel vriendelijke mensen. Top!

Compleet

Alle materialen die ik besteld heb waren ook alle geleverd

super snelle levering

correct en supersnelle levering

Gewoon goed!

Netjes verpakt, alles was compleet. Zelfs een extraatje, helemaal leuk. Een adres om zeker vaker te gaan bestellen. Als het weer mogelijk is ga ik graag een keer op locatie neuzen.

Heel tevreden

Ik heb mijn bestelling ontvangen en ben er heel blij mee. Ondanks de drukte, had ik mijn pakket snel binnen.

vlugge levering

prijs kwaliteit zeer goed

Altijd correcte levering

Ben heel tevreden over afhandeling van bestelling altijd binnen afgesproken tijd binnen

Ondanks de corona een snelle levering. En een leuke verrassing erbij. Bedankt.

Goede info.

Was wat vertraging in de levering, Maar de info hierover is goed verlopen. Pakketje in goede staat ontvangen. Dank je wel .

super snel

snelle verzending ondanks feestdagen kwaliteit product goedkoop

was goed

Goede service. Vriendelijke communicatie. Me order goed ontvangen. Alleen heel erg jammer dat me order niet compleet was verzonden maar wel goed op hoogte gebracht voor het verzonden werd. Helaas zat ik al een tijdje te wachten op het artikel wat al een tijdje niet kon bestellen wat dus ook miste bij me order.

Goede service, mooi assortiment

Zeer positief, ga er zeker vaker bestellen!

Mooie materialen voor een mooie prijs. Snel binnen.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES