Filtre

Prachtig toestel

Dit is een prachtig schaartje alleen is het een beetje te breed aan de top om mijn hobby uit te oefenen zoals ik wil . Het is miniatuurwerk dat ik maak,maar kan voor andere toepassingen goed gebruikt worden

altijd netjes verpakt en snel geleverd

wat ik heel erg waardeer en leuk vindt dat er altijd een presentje bij zit en een goede keuze in de webshop en het meeste toch wel op voorraad dus je kan weer snel verder knutselen

Zeer snelle en goede verzending!

Altijd op tijd bezorcht

Goede verpakking alles goed geregeld

Goede en goedkope producten en een snelle levering!

Ze zijn niet duur en je bestelling wordt snel en met de grootste zorg verzonden. Ook zit er altijd iets extra's bij

super snelle en correcte levering

super snelle en correcte levering en ook nog een cadeautje erbij!

Correcte levering

Mijn pakket is volledig in goede staat afgeleverd op de afgesproken dag !

Fijne en snelle service .

Snelle levering. Zelfs eerder dan aangegeven was. Top.

Prima service!

Zoals altijd zeer tevreden over de goede service. Ook leuk om een presentje bij elke bestelling te ontvangen.

heel erg goed

goed verwerkt en snelle levering. heel erg blij met mijn pakje.

Super geholpen.

Miste 1 artikel in mijn pakket. Dit gemeld en ze zouden gelijk het opsturen. Echter bleek het bij het verschuren van de doos ergens tussen te zijn gekomen.

goed, snelle levering, en leuk cadeautje er bij.

Verrast

Alles op tijd binnen . En een leuke verrassing van stempels er bij.

Ben heel tevreden

Altijd snel bezorgd zeer goed verpakt en een leuke verassing team v/d egel bedankt Gr nelleke uit Eindhoven

Snel en netjes vepakt op tijd bezorgd

Snel en netjes afgehandeld

Geweldig.

Erg goed assortiment en een snelle levering met meldingen wanneer je je zending ontvangt. Sublieme service. Ga zo door team De Egel

Alles is perfect! Ik heb nergens minpunten kunnen ontdekken in al die jaren dat ik al klant ben. Prijzen zijn geweldig, de service is perfect, ze zijn altijd goed bereikbaar en heel klantvriendelijk! Niks meer aan veranderen!

Goed, makkelijk en snel

Fantastische

Altijd snel goed en altijd een cadeautje

Heel goede service en snelle levering

Snelle levering en hele goede service. Altijd een leuke attentie in het pakketje.

Snelle heldere communicatie. Supersnel geleverd tegen minimale kosten. En dat in deze tijd. De Egel zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk met je spulletjes aan de slag kan. ♥️

Altijd dik voor elkaar!

Snelle levering en een verrassing er bij, super leuk shoppen dus!

snelle levering altijd correct met leuk extra tje

Altijd prima in orde. Fijn ook bericht te krijgen wanneer artikelen in mijn verlanglijst weer beschikbaar komen. kortom kan niet beter

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES