Filtre

Helemaal toppie

service toppie assortiment toppie algemeen toppie

Goede website

Ondanks alle vertragingen toch snel in huis.

Super snelle en nette levering van mijn bestelling. En ik waardeer de attentie die erbij zat enorm. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Bestelling gedaan heel snel geleverd.

tijdig en snel bezorgd

bestelling was snel bezorgt en het leuke was dat er een extraatje in zat

uitstekende service

De service en het bezorgen waren uitstekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling komt. Ook zeer tevreden over het bestelde product. En er zat een gratis kerststempel bij, echt een lieve verassing.

Snelle service met altijd een attentie erbij.

een goede ervaring, nette behandeling, goede levering

Ik had 't veel later verwacht

Snelle levering. En goede communicatie over levering wanneer verzonden.

hurtig ekspedition og levering

altid hurtig ekspedition

• Vil du anbefale os? Ja

Super! Snel en klantvriendelijk.

Fijne webwinkel, en scherp geprijsd. Je krijgt je spullen snel en netjes verpakt. Ik vind het de fijnste webwinkel

Snelle keurige levering

Als je bij de Egel besteld dan betaal je weinig portokosten. De levering wordt keurig verzorgd op gestuurd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

fijne hobby site

verleden week wat besteld de bestelling zou 21 december komen 2 dagen later was de bestelling er al geweldig

Uitgebreide website - heel soms even zoeken naar een speciaal artikel maar nog steeds alles gevonden. Snelle verzending met altijd een extra iets in het pakket.

Top webshop

Snelle levering en altijd vriendelijk te woord gestaan als ik vragen heb

prima zaak

Altijd goed geregeld en heb ik een probleempje wordt het altijd direct opgelost,

Altijd netjes en optijd bezorgd

Bij mijn laatste bestelling een joy picktool besteld maar de ijzere kant zit los jammer want is toch niet goedkoop voor de rest ben ik zeer tevreden groetjes Truus de Win

Ik heb niets geklaagd

Perfect, er werd optijd bezorgd,

duidelijk, snel en verzorgd

duidelijke communicatie, snel en vakundig geleverd.

Ben een blij mee ook met de attentie

Een supergoede en snelle service!

Meer heb ik er niet aan toe te voegen

Behoorlijk goed

Goederen die er waren keurig en snel geregeld Sorry ik heb mijn beoordeling aangepast ,ik heb een vergissing gemaakt.het was UITSTEKKEND !!!! Prettige Feestdagen, voor het hele Team.!!!

Een dikke 10

Bedankt voor de snelle levering super alles netjes verpakt en geleverd Mooie Kerstdagen en ‘n gezond begin voor 2021.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES