Filtre

Snelle levering van de mooie producten. En ook nog heel erg op tijd bezorgd in deze drukke periode. En ontzettend leuk dat er een klein cadeautje bij zat. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Snelle en correcte afhandeling

Zondag besteld, dinsdag in huis. Super. Veilig en vertrouwd.

super

Altijd goede levering en als er iets is wordt het opgelost

super toffe website voor knutselaars

snelle levering, goede opvolging en ook grote keuze

Bestelling is snel binnengekomen.

Er zat ook nog een kadootje bij. Ik vermoed omdat het mijn eerste bestelling was. Ben er erg blij mee. Perfecte service.

Superservice!

In deze tijd, tóch klaar staan voor de klant.

Goed verpakt. Snel.

Makkelijk bestellen en vlug geleverd

Was de eerste keer dat ik heb besteld , ga het vast weer doen Vlotte service , was er eerder dan ze in eerste instantie zeiden

Je bestelling word snel en goed bezorgd.

Ik bestel hier al heel wat jaar. Nooit problemen, altijd goed en snel bezorgd. En heel leuk, er zit altijd iets extra's bij.

Super handig

Om alles voor de hobby van mijn moeder bij u te bestellen. Alles mooi verpakt en basaal meer iets leuks erbij.

Top zoals altijd. Netjes verpakt en snel verzonden. En altijd leuk als er een klein cadeautje bij de bestelling zit!

Leukste hobby winkel

Leuke hobby winkel en snel geleverd. Ik bestel hier heel vaak mijn hobby spullen.

Keurig verpakt en snelle levering

zeer vriendelijk en correct in het verwerken van de bestelling

zeer vriendelijk en correct in het verwerken van de bestelling

Snelle en nette verzending

Super snel

Ik vind de afhandeling van mijn bestelling zeer deskundig en snel afgehandeld Degene waar ik het heb laten leveren was blij verrast dat het er zo snel was !!! Dikke pluim

Snelle service, mooie producten

Helemaal prima!

Snel service

Ga zo door binnenkort kijk ik weer

Goede en snelle ver(be)zorginhoud van de bestellingen.

De bestelling is altijd goed en netjes verzorgd, en het kleine cadeautje dat er altijd bijzit maakt het net af

Goede service.

Snelle, correcte, verzorgende levering

Artikel was verzorgd verpakt. Het extra presentje was een leuke verassing. Snelle levering.

Goed aanbod en snelle levering

Er is van alles te vinden en het wordt snel geleverd.

Goede service en super snel geleverd

Goede service en super snel geleverd, sneller geleverd dan mijn verwachting. Heel zorgvuldig Ingepakt.

Heel goed verpakt, snel geleverd, alles keurig in orde! leuke verrassing erbij

Snel geleverd, goed verpakt, alles keurig in orde! Prachtige colorblend potloden, doen het erg goed, een aanrader! Zou alle kleuren wel willen hebben van dit merk!! Ook een leuke verassing in het pakket!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES