Filtre

Veel gevarieerd aanbod. Snelle levering.

Ik ben gelukkig!

Ruime keuze, goede prijzen, snelle, nauwkeurige service. Heel erg bedankt voor de vriendelijke cadeaus.

Gewoon goed, geen nonsens.

Alles is prima, o.a. levering,, assortiment, service, altijd een kadootje, vriendelijke mensen, etc.

Fijne winkel, breed assortiment.

Snelle levering, met leuke extra's. Even nagebeld of dat wel klopte. Handig om de extra (gratis) artikelen ook op de leverbon te vermelden.

Ik vind de service prima ,

Ondanks de drukte werd het snel bezorgd

product voldeed aan de beschrijvingen op de website en werkte goed, daarnaast nog een leuke attentie ontvangen.

Toppie

Snelle levering goedkoopste prijs en mooi nog kado erbij.

Goede en vlotte service

Goede ervaring gehad. Mede door vlotte en keurige verzending alsook een leuke attentie.

Goede ervaring. 1 puntje, de stempels die ik van jullie krijg, mogen jullie aan iemand geven, ik doe er niks mee. Maar verder goede service. Fijne feestdagen. Hartelijke groet, Esther

is erg goed

Snelle levering, goed verpakt

Mijn ervaring is goed , als er iets is lossen ze dat voor je op .

Snelle levering je wordt altijd geinformeerd over de bestelling. Zowel de bevestiging met de bestelde produkten of het niet op voorraad en daarbij de verzending met track em treace.

Alles keurig verzorgd.

Mijn bestelling keurig ontvangen en nog een leuke verrassing erbij. Is altijd fijn.

Geweldig!

Geweldig!

Goede service en ruim assortiment

Zorgvuldig ingepakt geleverd met een leuk extra cadeautje er bij!

Snel

Snelle levering. Prima service

Excellent store

Communication is done well, shipping is done on time and the prices are the best! And always get s small gift with each shipment. Lovely. Website search function is terrible, but if you know what you are looking for and the product number, that's not a problem.

goede service en mooie spullen

Uitstekend!

Verscheidene keren bestelling geplaatst. Levering altijd op tijd en verzorgd.

fantastische service!!!

Bestel al enige tijd bij de Egel. Altijd goede service en de extraatjes die bij je bestelling zitten Gewoon top .

Perfect !

Altijd netjes verpakt en snel in huis En wat ik zo leuk vind is dat er altijd een verrassing bij zit.. complimenten!!

geweldig! Top service!

Veel keus! snelle levering!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES