Filtre

Super geregeld met de mails weet je precies wanneer je pakketje er is

Voordelig en super snel bezorgt!

Afgelopen week heb ik een bestelling geplaatst, en de volgende dag al in huis! Met nog een heel leuk extra stempelsetje er gratis bij. Topwinkel!

Zie onderstaande gegevens

alles wordt altijd keurig verpakt en vreselijk snel geleverd. Dank U vriendelijk voor alle presentjes die er altijd bij zitten. Heel erg leuk. Dus echt een aanrader!!!!!! Mevr.Willy Riep te Voorthuizen

Mijn complimenten!!!

Ik werd keurig geholpen voor een klein probleem wat weer werd opgelost! Fijne website, goed overzicht, ontzettend veel keuze, heb u al meerdere keren aanbevolen!

Altijd corect, goede afhandeling en super service.

Goede communicatie en nette levering

Fijne en duidelijke communicatie en nette en goede levering.

Snelle en nette service

Volgende dag bestelling binnen. Netjes verpakt en superleuke presentjes erbij.

on

Een echte favoriet.

De levering ging sneller dan verwacht. Mijn ervaring voor zendingen vanuit Nederland, ik woon in Duitsland, zijn over het algemeen negatief. Dit is voor mij absoluut een topper en staat voor mij als favoriet bovenaan.

Ik kreeg de volgende dag mijn bestelling al

Snel

was netjes ingepakt en snel geleverd!

Ruime keuze en Altijd sneller dan verwacht,

De egel heeft echt een super uitgebreid assortiment voor goede prijzen. Zelden ergens artikelen duurder gevonden. Tevens wordt de bestelling altijd super netjes verpakt, zit er eigenlijk altijd een leuke attentie bij en is levering bijna altijd vlotter dan in 1e instantie aangegeven. Hele fijne webwinkel.

Zeer snelle bezorging altijd n leuke attentie ben heel tevreden Gr Nelleke uit Eindhoven

super

snelle bezorgingen en prima verstuurd

Alles in goede staat ontvangen, alleen een dagje later dan dat de app aangaf.

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling van bij De Egel. Snel ontvangen en mooi verpakt. De website is echt overzichtelijk en heel veel keuze. Ik kom zeker terug.

Snelle levering ondanks drukte en covidtijd, prachtige produkten op voorraad. Superbedrijf!

Compliment

hele goede service !! door omstandigheden wel besteld maar niet betaald. na enkele weken kwam zogenaamd mijn pakje niet. een mailtje en ze vertelde me dat de bestelling niet betaald was. de ene dag betaald en 2 dagen later bij me bezorgd !!!! heel erg tevreden. Mijn bestelling stond nog bij jullie in systeem. mijn excuus gemaakt voor niet betalen maar toch goed gekomen.

Ik kan hier alles kopen voor mijn hobby. Niet duur en altijd wel een leuke attentie bij mijn bestelling. Ik kom hier zeker, regelmatig, shoppen!

Keurig

Ik kreeg heel snel de bestelde snijmallen en ze deden er ook nog een verrassing bij - een stempelset van Joy.

Het is altijd netjes en verzorgd.

Wat ik ook zo leuk vind dat er altijd een presentje bij de bestelling zit,mijn hartelijke dank daarvoor Groetjes Matty

Snelle levering en bestelling was perfect in orde!

Snelle levering en bestelling was perfect in orde! Aanrader deze winkel!

Super snelle levering. Fijne website. Gunstige prijzen. Goede klantenservice. Heel tevreden.

1 artikel bleek na de bestelling gedaan te hebben niet leverbaar. Keurig ingelicht en de keuze gekregen voor restitutie of vervanging voor een ander product. Dit heeft niet voor vertraging in het verzenden gezorgd. Daarbij een enorm leuke attentie gekregen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES