Filtre

betrouwbaar en super service

Altijd goede aflevering van mijn bestelling ook nog een leuk presentjes erbij de service is top echt aan te bevelen voor je hobby

Snelle levering van de artikelen. Mocht er iets niet zijn dan laten ze je dat vooraf weten, voordat ze de bestelling verzenden. Ik bestel er altijd met veel plezier. Ook altijd een presentje bij de bestelling wat natuurlijk heel leuk is. Ik ben heel tevreden.

Ich bin sehr zufrieden.

Leute sind sehr Kompetenz und hilfsbereit. Es gibt eine gute Auswahl an Ware.

Goed en snel geleverd

Mijn ervaring is bestelling snel en goed geleverd

Helemaal Top !!!!! Perfecte winkel

Helemaal Top !!!!!!!

Onlangs een bestelling gedaan bij de Egel, niet voor de eerste keer. Ik ben steeds erg tevreden, het aanbod is goed, prijzen ook en de verzending en communicatie al net zo.

Mijn bestelling kwam op tijd. Goede service. Ben zeer tevreden.

Super snel en netjes

Top winkel

Sneller geleverd dan was verwacht

Een pluim voor jullie

Zeer tevreden snel geleverd en netjes verpakt geef het aan mijn vrienden door.super blij.

Altijd snel en verzorgt

Geweldig gewoon. Alhoewel ik graag wat meer assortiment zou willen zien. Vooral op kaarten maken gebied. Verder ben ik zeer tevreden.

Geen problemen

Snelle bezorging, goede levering Probleem goed opgelost

gewoon goed-snelle levering

alles ziet er uit zoals beschreven word

Zeer goed, enorm snel

Keurige snelle levering.

Mijn eerste bestelling bij de Egel. Kreeg mijn pakketje snel binnen. Er zat een een extra stempel in, waarvoor hartelijke dank. Helaas miste er een sjabloon uit mijn bestelling. Na 1 telefoontje werd dit zonder problemen alsnog nagestuurd. Helemaal perfect opgelost.

een goede web winkel veilig vlug en voordelig

iedere zondag kijk ik uit naar de nieuwsbrief heel gezellig

Prima, zag er goed verzorgd uit. En ook best snel bezorgd.

Prima.

Correct, stipt en behulpzaam!!!!

Bestelling gedaan, dag later product ontvangen. Nadien vraag gesteld en een dag later antwoord! Super! Zal het iedereen aanraden !!!!

In 1 woord top

Ben tevreden

Het was mijn eerste bestelling Dus kan ik het nog moeilijk zeggen.Moest wel veel zoeken om de goede artikelen te vinden Zou het heel fijn vinden als er een catalogen was

Goede service en snelle levering

Het aanbod is ruim en van goede kwaliteit. De levering is snel en de service goed.

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling !

goede website ruim assortiment snelle verzending

OK

OK

Snel en oplossingsgericht

Bijna alles wat ik beste word snel geleverd en wat er helaas niet meer is word snel aangepast met mijn nieuwe keuze. En wat me helemaal verraste waren de onverwachte kadoorjes

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES