Filtre

Perfect geregeld.

Het pakketje was volledig en zag er zeer verzorgd uit

Makkelijke website, snellere levering dan aangeven, wat een fijne verrassing was! En ook nog met wat leuke extra crea-kadootjes erbij. Met een woord: super!

Makkelijk besteld en zeer snel geleverd. GEWELDIG.

Zie boven

Snel en netje geleverd!

Bestelling was er binnen een paar dagen, netjes verpakt en er zat nog een leuke verrassing bij. Erg leuk! Dank jullie wel!

Alles was prima

Snelle levering en prima kwaliteit

Super goed

Vlot geleverd. Altijd een leuke verrassing toegevoegd. Top

Toppie

Ik had maar een kleine bestelling en kreeg daar zomaar hele leuke stempels bij, geweldig leuk.

Goede producten en prettige dienstverlening

Goede producten met up-to-date informatie. Prettige dienstverlening: goede updates over verzending, goed verzorgde verzending met iets extra's als verrassing.

Vewldig

Ik vind dat de egelfanta****s van despullen die ik vaak besteld

Zeer goede en snelle service

Bestelling geplaatst en deze was snel verzonden met ook nog wat extra's in het pakket/

Altijd alles in orde, TOP

Super goede service!

Mooi ingepakt en snelle levering! Veel keuze! Zeker aan te bevelen!

Goede service!

Goede service!

Snelle levering, Normale prijs.

word zeer goed geholpen

Ruime keuze voor waar ik naar op zoek was.

Snelle levering en alles was keurig verpakt.

Heel goede service en levering , en een fantastisch leuk cadeau erbij gehad, ondanks ik een echt kleine bestelling had , wowww, echt top , en erg blij mee, deze mooie stempel was allang op mijn wensenlijst , en dan krijg je hem gewoon cadeau <3 , zo wordt je wel heel snel een blij mens , dankjuliewel , ik kom weer een keer terug ,Groetjes Marie-Christine

Snel, perfect, en verrassend

Snelle bezorging en blij verrast met kadootjes,

Altijd zorgvuldig verpakt en een extra cadeautje erbij,heel leuk.

Bestelling wordt snel geleverd,altijd zit er wel iets extra,s bij.Ook krijg je netjes bericht wanneer het verzonden is,en thuis bezord wordt.

Perfecte levering en snel.

Uitgebreid assortiment, snelle levering, prima kwaliteit en...nog een mooi extraatje in het pakket.Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

Heel veel mooie producten en het is ook nog betaalbaar. blijf er steeds weer komen.

Geweldig en snelle levering ,goed verpakt.

Heel goed. Gedankt De Egel team.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES