Filtre

Altijd snel geleverd en pakketje is verzorgd ingepakt. En er zit altijd een presentje bij het pakketje. Bedankt! Tot de volgende bestelling

Fijne ervaring.

Fijne ervaring. Jammer dat je ongeacht het aankop bedrag wel vast zit aan verzendkosten (naar belgie).

Fijne winkel

Veel keus, snelle levering.

prijs verhouding prima goede service snel alleen jammer dat ik al een paar maande op mijn waterbrushpen moet wachten

netjes

Goede en snelle levering.

Ben zeer tevreden

Netjes verpakt snel geleverd zal in de toekomst wel vaker bestellen

Vond de bezorgkosten wel vrij hoog, maar kreeg er een o wijs leuke stempel bij kadoo. Helemaal blij mee en vond het super attent.

fijne webwinkel met scherpe prijzen en snelle verzending.

Heeft een breed assortiment

Goede kwaliteit en service en vriendelijkheid

Veel keus en snelle levering

Top!!!

Erg snelle levering Netjes gelevert Leuke extra boekjes erbij

ik ben niet gauw meer geneigd iets bij u te bestellen

jammer vond ik dat u niet vooraf meldde dat de kerstmal uitverkocht was. ik heb toen een mail gestuurd waarop u helemaal niet gereageerd hebt dit bevordert niet mijn idee om nogmaals iets bij u te bestellen

Super winkel.

Goede prijs,Snelle levering ,goed verpakt,leuk die extra dingetjes ,kortom; top winkel!!!

Snelle levering, fijne ervaring

Heel snel geleverd en zonder moeite kunnen bestellen.

redelijk geprijsde artikelen met zeer vlotte bezorging

zie hierboven

Echt geweldig

Grote klasse

Grote klasse zelfs in deze tijd snel en correct geleverd en net als altijd een leuk extraatje erbij

Snelle en correcte levering.

Zelfs in deze Corona tijd werd mijn bestelling prompt bezorgd!

zeer goede website

zeer goede website

Ik ben altijd een tevreden klant van de egel geweest maar ben er laatst achtergekomen dat zij hun klanten echt waarderen, na een fout waarschijnlijk wederzijds is hun oplossing meer dan perfect geweest en blijf ik zeker klant bij de egel, maar ik zal op mijn groep hun ook zeker aanbevelen. Ik heb niets meer te zeggen dan een fijne winkel, goede prijzen en een fantastische klantenservice, je voelt je echt welkom in deze winkel. Mensen van de Egel, ga zo door. Saskia Huis

Leuke spullen

Was de eerste keer dat ik iets besteld heb. Alles netjes verpakt en geleverd

Ik had mijn pakketje nog lang niet verwacht en toen was hij er al. Compleet en netjes verzonden. Geen klachten.

prima service

goede ervaring

Wat een snelle service en kreeg 2 kadootjes

Het is leuk om extraatjes te krijgen en folders die tips geven. Maar het mooiste was de kleine kerst stempel bij mijn stempelhulp. Ik ga zeker vaker hobby artikelen kopen bij De Egel.

Super service

Ik bestel bij de Egel omdat zij prijsgunstig zijn en netjes en verzorgd leveren. Er zit ook altijd een extraatje bij de levering. Dat is altijd een hele leuke verrassing.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES