Filtre

Goede ervaring snelle levering en nog een stempel cadeau erbij dank je wel

Ich bin sehr zufrieden.

Die Bestellung wurde schnell abgewickelt und war in kurzer Zeit bei mir. Die Produkte sind super und über die beiden extra Stempelsets habe ich mich sehr gefreut. Vielen Dank dafür. Ich würde immer wieder hier bestellen.

Zeer tevreden .

Ruime keuze, eerlijke prijzen, snelle levering, een heerlijke attenties. Slechts een opmerking: de knipvellen zijn soms licht gekreukt bij het openen van de levering.

Prima geregeld

Snel en verzorgd afgeleverd

Mijn ervaring is : de egel is een hele fijne webshop.

De webshop is alles heel overzichtelijk, levertijd prima en het pakketje altijd keurig verzorgd. Indien nodig telefonisch contact, een correcte behandeling. Ga zo door Egelteam.

Geweldig!

Alles zag er netjes uit en ondanks de corona alles snel geleverd en een leuk cadeautje erbij. Ik ben er erg content mee.

Is altijd prima verzorgd

Uitstekende service

Ik heb alleen maar lof voor de leveringen en service van de egel. Ook de webwinkel is erg overzichtelijk. In een woord Top!

goeie service

altijd op tijd geleverd en vaak ook nog een extra- tje.in een woord geweldig.

Nvt

Uitstekende ervaring. Hele snelle service.

Uitstekende service.

goede en snelle service

goede en overzichtelijke webshop goede en snelle service

Erg goede informatie na de bestelling, bestelling word snel verzonden Product is zoals vermeld

Altijd snel geleverd en een presentje erbij

Als je vragen hebt altijd een keurig antwoord zowel telefonisch als via mail.

Geweldig bedrijf!

Klantvriendelijk, keurig probleempjes oplossen, mooie prijzen, snelle levering en altijd keurig geleverd.

fijne zaak en altijd goed geholpen

De bestellingen die ik doe zijn altijd goed verzorgd en snel geleverd. Bij elke bestelling zit er ook altijd een verassing bij.

Mijn ervaring heel goed een 10 hoor .altijd op tijd netjes verzorgd , en met verrassing.

Uitstekend, prima verpakt, snel verzonden en een leuke attentie.

Uitstekend, berucht wanneer het pakje verstuurd wordt en wanneer het afgeleverd wordt.

Top site

Veel keuze, prijs voor producten uitstekend, snelle service.

Ruim assoriment

Jammer van de lange levertijd... Via andere websites is de bestelling sneller binnen.. Dat snap ik niet goed

Goed en snel binnen

Snel geleverd en snel binnen en bedankt voor Het extraatje

Altijd snel en goed verzorgd

Altijd snel en goed verzorgt en ook nog een leuk presentje. Super!!

Goed te vinden op site en snelle levering

Snel en netjes verzorgd.

Duidelijke site, makkelijk vinden van artikelen die je wenst. Het pakketje wordt snel bezorgd, geen lange wachttijden. Netjes verzorgd, je kan meteen beginnen met je hobby.

Super fijn behandeld

Met bestellen was niet alles goed gegaan, daardoor een mailtje gestuurd en het is super opgelost.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES